Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VC Heuvelland Cemac boys
heuvelland Tactiek CEMAC 9
53% Balbezit 47%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Medved rent richting de bal. Medved geeft een hoge lob. Parmentier kopt de bal weg. Haerbos controleert de bal met de borst. Haerbos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Gmiński passt de bal in één keer door. de Vylder rent richting de bal. de Vylder geeft een hoge lob. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Cemac boys 0:1

6e minuut.
Flowner is nu in balbezit. Flowner geeft de bal voor. Peels kopt de bal weg. Parmentier heeft problemen om de bal te vangen. Parmentier draait met de bal, schiet en ... González Ávila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peels rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Cemac boys 0:2

17e minuut.
Anasiak met een snelle inworp. Ochódzki rent richting de bal. Ochódzki geeft een lange en hoge pass. Poirot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Cemac boys 1:2

21e minuut.
González Ávila met een harde bal richting middenveld. Poirot is nu in balbezit. Met opzet legt Flowner zijn tegenspeler op de grond. Flowner krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Flowner geeft een lange en hoge pass. Peels kopt de bal weg. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel. González Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Cemac boys 1:3

33e minuut.
Flowner is nu in balbezit. Flowner geeft een hoge lob. Peels heeft problemen om de bal te vangen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Cemac boys 1:4

36e minuut.
Flowner met een sublieme pass. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos passt de bal zonder na te denken. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Flowner geeft de bal voor. Parmentier rent richting de bal. Met opzet legt Gmiński zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gmiński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gmiński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Flowner speelt de bal door. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos passt de bal zonder na te denken. Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
González Ávila geeft de bal voor. Tokatlılar kopt de bal weg. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Luzac rent richting de bal. Luzac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tokatlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlılar probeert naar een medespeler te passen. de Vylder geeft een lange en hoge pass. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel. González Ávila bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Heuvelland 74%, Cemac boys 26%.
VC Heuvelland - Cemac boys 1:4

46e minuut.
Thijs komt het veld opgelopen. Thijs is nu in balbezit. Poirot rent richting de bal. Thijs begaat een overtreding. Thijs krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel. Wcisło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thijs rent richting de bal. Thijs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Cemac boys 1:5

57e minuut.
Daar is Luzac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dorp geeft een lange en hoge pass. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs haalt uit met een fantastische trap. González Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Cemac boys 1:6

59e minuut.
Daar is Anasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Vylder onderschept slim de pass. de Vylder geeft de bal voor. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wcisło is nu in balbezit. Wcisło geeft de bal voor. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder geeft een lange en hoge pass. Peels krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Van Dorp kopt de bal weg. Thijs rent richting de bal. Luzac rent richting de bal. Thijs is nu in balbezit. Thijs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Cemac boys 1:7

65e minuut.
Flowner passt de bal in één keer door. Thijs is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Wcisło ... Strafschop! Thijs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thijs zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
González Ávila trapt de bal weg van het doel. Flowner kopt de bal weg. Klungelig pakt Peels de bal. Luzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Luzac passt de bal in één keer door. Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier passt de bal in één keer door. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Parmentier verovert de bal door een tackle van achteren. Parmentier passt de bal zonder na te denken. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs haalt uit met een fantastische trap. González Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Cemac boys 1:8

77e minuut.
Klungelig pakt Parmentier de bal. Parmentier met een sublieme pass. Thijs is nu in balbezit. Thijs haalt uit met een fantastische trap. González Ávila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Heuvelland - Cemac boys 1:9

88e minuut.
de Vylder onderschept slim de pass. de Vylder speelt de bal door. Wcisło is nu in balbezit. Thijs onderschept slim de pass. Thijs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Heuvelland 74%, Cemac boys 26%.
VC Heuvelland - Cemac boys 1:9