Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blauwe Reiger SeMTeX
Dennis New Tactiek 3xatt
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 60.3
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


4e minuut.
De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoupý onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Millau neemt de hoekschop. De Clerck krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

11e minuut.
Bevernage speelt de bal door. De Clerck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Millau geeft een hoge lob. De Clerck maakt een snoekduik en kopt de bal. Bevernage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comin geeft de bal voor. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Comin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel. Bevernage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:2

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Rompuy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comin bereikt de bal nog maar net als eerste. Comin geeft een hoge lob. De Vuyst springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:3

25e minuut.
Van Langenhove met een snelle inworp. Millau bereikt de bal nog maar net als eerste. Millau passt de bal in één keer door. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst schiet op doel. Bevernage bokst de bal weg. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Van Rompuy neemt de hoekschop. De Clerck krijgt zijn hoofd ertegen. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst schiet op doel. Bevernage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:4

30e minuut.
López Castro met een sublieme pass. Buzov rent richting de bal. Van Langenhove tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Langenhove krijgt een gele kaart.

38e minuut.
De Clerck is nu in balbezit. De Vuyst is nu in balbezit. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. Bevernage probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De Vuyst probeert de bal aan de voet te houden. Van Rompuy is nu in balbezit. Van Rompuy geeft een hoge lob. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:5

39e minuut.
Millau rent richting de bal. Millau geeft een hoge lob. İsmailoğlu heeft problemen om de bal te vangen. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:6

44e minuut.
Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans geeft een lange en hoge pass. İsmailoğlu probeert naar een medespeler te passen. Millau rent richting de bal. Millau schiet op doel. Bevernage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blauwe Reiger 57%, SeMTeX 43%.
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:6

50e minuut.
Van Rompuy probeert naar een medespeler te passen. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck passt de bal met de wreef. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:7

51e minuut.
Rubio heeft problemen om de bal te vangen. De Clerck rent richting de bal. De Clerck passt de bal zonder na te denken. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bauwens met een sublieme pass. Carboch bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst onderschept slim de pass. Klungelig pakt De Vuyst de bal. De Vuyst schiet op doel. Bevernage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans geeft een lange en hoge pass. De Clerck kopt de bal weg. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:8

67e minuut.
Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Millau. Szotek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szotek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buzov is nu in balbezit. Buzov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Van de Capelle geeft een hoge lob. Skoupý is nu in balbezit. Van Heck begaat een overtreding. Skoupý raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Van Rompuy met een sublieme pass. De Clerck rent richting de bal. Carboch verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... Bevernage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

73e minuut.
Millau heeft problemen om de bal te vangen. Millau geeft een hoge lob. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. Bevernage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:9

74e minuut.
İsmailoğlu rent richting de bal. İsmailoğlu probeert naar een medespeler te passen. Buzov rent richting de bal. Buzov haalt uit met een fantastische trap. Vanmaele werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Millau rent richting de bal. Millau geeft een lange en hoge pass. İsmailoğlu kopt de bal weg. Van Heck rent richting de bal. Van Heck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bertanzetti kan de bal niet met de borst controleren. Van Rompuy is nu in balbezit. Van Rompuy passt de bal in één keer door. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel. Bevernage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Vuyst is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Carboch ... Strafschop! De Vuyst is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Clerck legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bevernage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:10

83e minuut.
López Castro met een sublieme pass. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Clerck rent richting de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Bevernage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:11

84e minuut.
Van Heck rent richting de bal. Van Heck passt de bal in één keer door. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst geeft een lange en hoge pass. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Millau zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Bevernage probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Clerck rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blauwe Reiger 57%, SeMTeX 43%.
FC Blauwe Reiger - SeMTeX 0:12