Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikingur Reykjavik F.C. Djem
3-5-2 Tactiek Achilles
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten outstanding
adequate Passen solid
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Krefta geeft een hoge lob. Moscato met een sublieme pass. Booser heeft problemen om de bal te vangen. Coquart rent richting de bal. Coquart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Moscato onderschept slim de pass. Moscato probeert naar een medespeler te passen. Booser is nu in balbezit. Booser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser passt de bal zonder na te denken. Coquart heeft problemen om de bal te vangen. Coquart draait met de bal, schiet en ... Nuhs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - F.C. Djem 0:1

24e minuut.
Moscato geeft een hoge lob. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Krefta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krefta krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Alderweireld is nu in balbezit. Cabała met een sublieme pass. Moscato probeert naar een medespeler te passen. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - F.C. Djem 0:2

34e minuut.
Moscato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Booser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booser passt de bal zonder na te denken. Coquart is nu in balbezit. Coquart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Măgureanu rent richting de bal. Inworp. Koloskov-Rodosskij met een snelle inworp. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Moscato bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscato passt de bal in één keer door. Coquart speelt de bal door. Booser rent richting de bal. Booser draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - F.C. Djem 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingur Reykjavik 59%, F.C. Djem 41%.
Vikingur Reykjavik - F.C. Djem 0:3

46e minuut.
Herédi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bąk geeft een lange en hoge pass. Cabała kan de bal niet met de borst controleren. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Nuhs maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Inworp. Coquart met de inworp. Moscato is nu in balbezit. Moscato geeft een hoge lob. Herédi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Khánh Minh geeft een lange en hoge pass. Morgeaux met een sublieme pass. Ülküsoy kopt de bal weg. Dubourg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koloskov-Rodosskij geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Măgureanu kopt de bal weg. Dubourg verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld geeft een lange en hoge pass. Herédi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coquart is nu in balbezit. Coquart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - F.C. Djem 0:4

61e minuut.
Morgeaux speelt de bal door. Lemishko kopt de bal weg. Bąk probeert naar een medespeler te passen. Coquart is nu in balbezit. Coquart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Morgeaux speelt de bal door. Moscato bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscato passt de bal met de wreef. Herédi is nu in balbezit. Herédi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Francomano onderschept slim de pass. Krefta is nu in balbezit. Herédi onderschept slim de pass. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Nuhs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - F.C. Djem 0:5

71e minuut.
Velichkov rent richting de bal. Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski passt de bal in één keer door. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lemishko passt de bal zonder na te denken. Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moscato krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Coquart is nu in balbezit. Krefta is nu in balbezit. Herédi onderschept slim de pass. Herédi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - F.C. Djem 0:6

84e minuut.
Daar is Kondev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondev geeft een hoge lob. Mavrocordat geeft een hoge lob. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herédi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nuhs met een harde bal richting middenveld. Bąk met een sublieme pass. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld heeft problemen om de bal te vangen. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap. Nuhs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk passt de bal in één keer door. Herédi is nu in balbezit. Herédi draait met de bal, schiet en ... Nuhs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikingur Reykjavik - F.C. Djem 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikingur Reykjavik 54%, F.C. Djem 46%.
Vikingur Reykjavik - F.C. Djem 0:7