Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bens Boys F.C. Breakdance
Normal Tactiek Defensief dicht
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 70
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 65.4
average Schieten very good
poor Passen excellent
weak Verdedigen brilliant


1e minuut.
Castro geeft de bal voor. Pina Roldán kopt de bal weg. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:1

2e minuut.
Inworp. Rossato met de inworp. Arustamyan probeert naar een medespeler te passen. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:2

4e minuut.
Rossato geeft een hoge lob. Vargas kopt de bal weg. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:3

6e minuut.
Arustamyan rent richting de bal. Arustamyan geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De Schrijver is nu in balbezit. De Schrijver geeft een lange en hoge pass. Cervinski geeft een hoge lob. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
De Schrijver is nu in balbezit. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Lejeune legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vargas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vargas neemt zijn aanloop. Vandecauter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pina Roldán is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lejeune ... Strafschop! Pina Roldán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vargas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:4

10e minuut.
Lejeune probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rossato geeft een hoge lob. Steenwinckel is nu in balbezit. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rossato verovert de bal door een tackle van achteren. Rossato geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... Vandecauter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:5

15e minuut.
Pina Roldán is nu in balbezit. Vargas rent richting de bal. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ... Vandecauter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Witsel rent richting de bal. Witsel probeert naar een medespeler te passen. Arustamyan speelt de bal door. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. Vandecauter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Pina Roldán rent richting de bal. Vargas rent richting de bal. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:6

20e minuut.
Rossato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vargas de bal. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Arustamyan rent richting de bal. Arustamyan passt de bal in één keer door. Castro met een sublieme pass. Klungelig pakt Pina Roldán de bal. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Henckens kopt de bal weg. Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossato passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vargas de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Doeltrap. Vandecauter trapt de bal weg. Rigaux kopt de bal weg. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... Vandecauter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Klungelig pakt Lawaree de bal. Rigaux is nu in balbezit. Rigaux geeft de bal voor. Arustamyan geeft de bal voor. Pina Roldán krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pina Roldán rent richting de bal. Arustamyan rent richting de bal. Arustamyan probeert naar een medespeler te passen. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Vandecauter met een harde bal richting middenveld. Rossato probeert naar een medespeler te passen. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... Vandecauter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Vandecauter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossato speelt de bal door. Arustamyan is nu in balbezit. Arustamyan geeft een hoge lob. Pina Roldán springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Arustamyan met de inworp. Castro rent richting de bal. Castro geeft de bal voor. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. Vandecauter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

43e minuut.
Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossato passt de bal zonder na te denken. Vargas rent richting de bal. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rossato kopt de bal weg. Klungelig pakt De Schrijver de bal. Rossato speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Vandecauter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bens Boys 90%, F.C. Breakdance 10%.
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:6

47e minuut.
Lawaree trapt de bal weg. Rossato kopt de bal weg. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vandecauter met een harde bal richting middenveld. Rigaux met een sublieme pass. Pina Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Inworp. Rossato met de inworp. Arustamyan geeft de bal voor. Vargas krijgt zijn hoofd ertegen. Vandecauter probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Arustamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arustamyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Castro de bal. Castro geeft een lange en hoge pass. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fender verovert de bal door een tackle van achteren. Fender geeft een hoge lob. Pina Roldán kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Arustamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arustamyan geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Castro geeft een lange en hoge pass. Pina Roldán springt en kopt de bal. Vandecauter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Vandecauter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Lawaree is nu in balbezit. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:7

60e minuut.
Verkaemer probeert de bal met de borst te controleren. Rossato rent richting de bal. Rossato geeft een lange en hoge pass. Pina Roldán controleert de bal met de borst. Pina Roldán schiet op doel. Vandecauter bokst de bal weg. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. Vandecauter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:8

63e minuut.
Witsel met een sublieme pass. Daar is De Schrijver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arustamyan probeert naar een medespeler te passen. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Lejeune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawaree rent richting de bal. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:9

67e minuut.
Inworp. Arustamyan met de inworp. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een hoge lob. Pina Roldán maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:10

68e minuut.
Rossato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán passt de bal in één keer door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:11

69e minuut.
Lawaree geeft een hoge lob. Rossato heeft problemen om de bal te vangen. Rossato geeft een lange en hoge pass. Pina Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft de bal voor. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán schiet op doel. Vandecauter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:12

77e minuut.
Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro geeft een hoge lob. Lejeune kopt de bal weg. Rossato geeft een lange en hoge pass. Pina Roldán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Arustamyan geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. Vandecauter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:13

88e minuut.
Castro probeert de bal met de borst te controleren. Castro geeft de bal voor. Pina Roldán kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Vandecauter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Arustamyan geeft de bal voor. Vargas kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een hoge lob. Pina Roldán krijgt zijn hoofd ertegen. Vandecauter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bens Boys 90%, F.C. Breakdance 10%.
Bens Boys - F.C. Breakdance 0:13