Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poepstront fc Damburgers
Normal Tactiek XTC
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 61.2
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Gombkötő passt de bal met de wreef. Cure rent richting de bal. Cure probeert naar een medespeler te passen. Giron rent richting de bal. Giron draait met de bal, schiet en ... Viane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő passt de bal met de wreef. Raubner rent richting de bal. Raubner geeft een hoge lob. Giron krijgt zijn hoofd ertegen. Viane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Klungelig pakt Van de Vonder de bal. Kourkoulos met een sublieme pass. Cure probeert naar een medespeler te passen. Giron is nu in balbezit. Giron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Itaqui geeft een hoge lob. Gombkötő met een sublieme pass. Grymonpréz heeft problemen om de bal te vangen. Giron rent richting de bal. Giron schiet op doel. Viane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kourkoulos met een sublieme pass. Domb is nu in balbezit. Domb probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giron draait met de bal, schiet en ... Viane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viane trapt de bal weg. Cure kopt de bal weg. Giron is nu in balbezit. Giron haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vandenbergh controleert de bal met de borst. Raubner rent richting de bal. Raubner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Vandenbergh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giron de bal. Giron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:1

18e minuut.
Viane met een sublieme pass. Raubner rent richting de bal. Raubner passt de bal in één keer door. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Raubner met een snelle inworp. Gombkötő rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lukaku ... Strafschop! Gombkötő raakt geblesseerd tijdens het duel. Giron neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:2

23e minuut.
Domb speelt de bal door. Kourkoulos met een sublieme pass. Raubner speelt de bal door. Giron rent richting de bal. Giron draait met de bal, schiet en ... Viane bokst de bal weg.

26e minuut.
Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Raubner de bal. Raubner geeft de bal voor. Giron springt en kopt de bal. Viane bokst de bal weg. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő schiet op doel. Paal! Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:3

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raubner met een snelle inworp. Cure geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Giron de bal. Giron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cure verovert de bal door een tackle van achteren. Cure probeert naar een medespeler te passen. Raubner rent richting de bal. Raubner geeft een hoge lob. Giron kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cure passt de bal zonder na te denken. Domb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giron rent richting de bal. Giron schiet op doel. Viane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:4

35e minuut.
Domb met een snelle inworp. Klungelig pakt Giron de bal. Giron passt de bal in één keer door. Cure is nu in balbezit. Cure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő speelt de bal door. Giron rent richting de bal. Giron haalt uit met een fantastische trap. Viane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:5

38e minuut.
Itaqui kopt de bal weg. Provoost is nu in balbezit. Gombkötő verovert de bal door een tackle van achteren. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:6

42e minuut.
Doeltrap. Viane trapt de bal weg. Raubner kopt de bal weg. Gombkötő is nu in balbezit. Gombkötő draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Grymonpréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymonpréz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raubner met de inworp. Cure geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Itaqui probeert naar een medespeler te passen. Domb met een sublieme pass. Cure met een sublieme pass. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poepstront fc 92%, Damburgers 8%.
Poepstront fc - Damburgers 0:6

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raubner met een snelle inworp. Cure is nu in balbezit. Cure geeft een lange en hoge pass. Giron krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Gombkötő probeert naar een medespeler te passen. Raubner met een sublieme pass. Cure speelt de bal door. Giron heeft problemen om de bal te vangen. Giron schiet op doel. Viane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:7

56e minuut.
Domb rent richting de bal. Domb passt de bal in één keer door. Van Halme is nu in balbezit. Giron verovert de bal door een tackle van achteren. Giron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:8

57e minuut.
Ðức Hải passt de bal zonder na te denken. Daar is Raubner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raubner geeft de bal voor. Giron is nu in balbezit. Giron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:9

60e minuut.
Grymonpréz trapt de bal weg. Cure kopt de bal weg. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron draait met de bal, schiet en ... Van Halme probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:10

65e minuut.
Viane trapt de bal weg. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner probeert naar een medespeler te passen. Cure geeft de bal voor. Giron is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kourkoulos speelt de bal door. Cure bereikt de bal nog maar net als eerste. Cure passt de bal met de wreef. Gombkötő rent richting de bal. Gombkötő schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Provoost probeert naar een medespeler te passen. Itaqui is nu in balbezit. Bourgeois tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bourgeois krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Grymonpréz geeft de bal voor. Ðức Hải kopt de bal weg. Cure speelt de bal door. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Raubner geeft de bal voor. Cure kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Halme de bal. Giron is nu in balbezit. Giron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:11

79e minuut.
Giron is nu in balbezit. Cure is nu in balbezit. Giron is nu in balbezit. Giron schiet op doel. Cure probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viane bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poepstront fc - Damburgers 0:12

84e minuut.
Raubner passt de bal in één keer door. Giron rent richting de bal. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Cure is nu in balbezit. Cure schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Raubner passt de bal met de wreef. Ðức Hải geeft een hoge lob. Van Halme kopt de bal weg. Gombkötő rent richting de bal. Gombkötő draait met de bal, schiet en ... Viane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raubner neemt de hoekschop. Gombkötő krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Cure passt de bal in één keer door. Domb bereikt de bal nog maar net als eerste. Domb probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poepstront fc 86%, Damburgers 14%.
Poepstront fc - Damburgers 0:12