Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VSV Heiende De Bèrse Beren
Normal Tactiek Round BB
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 68
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 63.7
poor Schieten brilliant
poor Passen outstanding
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Raczek rent richting de bal. Raczek passt de bal zonder na te denken. Scholz rent richting de bal. Scholz geeft een hoge lob. Muhaciroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:1

4e minuut.
Jeziński rent richting de bal. Jeziński geeft de bal voor. Scholz kopt de bal weg. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel. Cruts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Klungelig pakt Janssens de bal. Janssens met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Cruts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Scholz kopt de bal weg. Raczek probeert naar een medespeler te passen. Scholz heeft problemen om de bal te vangen. Scholz geeft de bal voor. Muhaciroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Calderón rent richting de bal. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Velghe maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Velghe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Velghe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Muhaciroğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raczek komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:2

11e minuut.
Scholz passt de bal zonder na te denken. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu passt de bal met de wreef. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:3

12e minuut.
Lucero is nu in balbezit. Lucero met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel. Cruts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:4

13e minuut.
Raczek passt de bal zonder na te denken. Scholz met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:5

15e minuut.
Walem met een snelle inworp. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek verovert de bal door een tackle van achteren. Scholz geeft de bal voor. Muhaciroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:6

17e minuut.
Poorter is nu in balbezit. Muhaciroğlu onderschept slim de pass. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Cruts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Joos is nu in balbezit. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón draait met de bal, schiet en ... Cruts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:7

19e minuut.
Raczek is nu in balbezit. Raczek passt de bal met de wreef. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz speelt de bal door. Muhaciroğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:8

21e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón passt de bal met de wreef. Lucero speelt de bal door. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lucero onderschept slim de pass. Lucero passt de bal met de wreef. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:9

24e minuut.
Cruts probeert naar een medespeler te passen. Zavala met een sublieme pass. Scholz met een sublieme pass. Raczek geeft een hoge lob. Calderón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Cruts met een harde bal richting middenveld. Raczek probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:10

26e minuut.
Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero passt de bal met de wreef. Raczek met een sublieme pass. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Scholz heeft problemen om de bal te vangen. Scholz probeert naar een medespeler te passen. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:11

28e minuut.
Lucero speelt de bal door. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ... Cruts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:12

29e minuut.
Houben probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Dijck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhaciroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Cruts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:13

30e minuut.
Houben probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Dijck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón onderschept slim de pass. Calderón schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Joos trapt de bal weg van het doel. Lucero kopt de bal weg. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Muhaciroğlu de bal. Muhaciroğlu passt de bal in één keer door. Raczek is nu in balbezit. Raczek draait met de bal, schiet en ... Cruts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calderón maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:14

34e minuut.
Mutini kopt de bal weg. Daar is Cleymans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucero rent richting de bal. Lucero geeft de bal voor. Calderón krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Scholz is nu in balbezit. Scholz met een sublieme pass. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel. Cruts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:15

36e minuut.
Houben passt de bal in één keer door. Cleymans speelt de bal door. Lucero speelt de bal door. Klungelig pakt Calderón de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Cruts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:16

38e minuut.
Zavala passt de bal zonder na te denken. Jeziński geeft een hoge lob. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:17

39e minuut.
Calderón onderschept slim de pass. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:18

41e minuut.
Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu passt de bal in één keer door. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Calderón schiet op doel. Cruts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cruts met een harde bal richting middenveld. Inworp. Scholz met de inworp. Raczek geeft een hoge lob. Muhaciroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:19

42e minuut.
Cleymans is nu in balbezit. Lucero verovert de bal door een tackle van achteren. Lucero met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Raczek de bal. Raczek probeert naar een medespeler te passen. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:20

45e minuut.
Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón passt de bal in één keer door. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Joos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VSV Heiende 90%, De Bèrse Beren 10%.
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:21

46e minuut.
Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu geeft een hoge lob. Van Aerschot is nu in balbezit. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:22

47e minuut.
Mazgaj met een sublieme pass. Janssens geeft een hoge lob. Daar is De Swaef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel. Cruts bokst de bal weg. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:23

49e minuut.
Klungelig pakt Lucero de bal. Lucero probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Cruts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:24

50e minuut.
Jeziński rent richting de bal. Jeziński met een sublieme pass. Raczek speelt de bal door. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:25

52e minuut.
Jeziński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Houben de bal. Zavala speelt de bal door. Muhaciroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. Cruts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Muhaciroğlu passt de bal zonder na te denken. Van Aerschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek verovert de bal door een tackle van achteren. Raczek schiet op doel. Cruts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:26

57e minuut.
Lucero is nu in balbezit. Lucero passt de bal zonder na te denken. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Calderón de bal. Calderón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:27

58e minuut.
Scholz onderschept slim de pass. Scholz speelt de bal door. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:28

60e minuut.
Van Aerschot met een sublieme pass. Lucero speelt de bal door. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Cruts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:29

63e minuut.
Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala speelt de bal door. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ... Cruts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:30

65e minuut.
Daar is Van Aerschot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Calderón de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:31

67e minuut.
Joos kopt de bal weg. Klungelig pakt De Swaef de bal. Lucero speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:32

68e minuut.
Klungelig pakt Poorter de bal. Raczek probeert naar een medespeler te passen. Scholz rent richting de bal. Scholz geeft de bal voor. Calderón springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De Ceulaer kopt de bal weg. Janssens probeert de bal aan de voet te houden. Janssens geeft een hoge lob. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Cruts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Calderón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:33

71e minuut.
Houben met een sublieme pass. Daar is Van Dijck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón onderschept slim de pass. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:34

72e minuut.
Zavala met de inworp. Lucero is nu in balbezit. Lucero speelt de bal door. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:35

73e minuut.
Muhaciroğlu passt de bal met de wreef. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz geeft de bal voor. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Calderón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:36

75e minuut.
Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lucero geeft een lange en hoge pass. Joos kopt de bal weg. Van Aerschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:37

77e minuut.
Daar is Houben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón met een sublieme pass. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cruts met een harde bal richting middenveld. Lucero kopt de bal weg. Klungelig pakt Calderón de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:38

81e minuut.
Daar is Zavala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavala passt de bal met de wreef. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu passt de bal met de wreef. Lucero is nu in balbezit. Lucero geeft de bal voor. Muhaciroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:39

85e minuut.
Lucero onderschept slim de pass. Klungelig pakt Raczek de bal. Raczek speelt de bal door. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:40

87e minuut.
Raczek onderschept slim de pass. Raczek met een sublieme pass. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Cruts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:41

88e minuut.
Lucero passt de bal in één keer door. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala geeft een lange en hoge pass. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ... Cruts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:42

90e minuut.
Scholz kopt de bal weg. Raczek rent richting de bal. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz geeft de bal voor. Calderón springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VSV Heiende 84%, De Bèrse Beren 16%.
VSV Heiende - De Bèrse Beren 0:42