Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc fredjie_14 Gjoernin
ff Tactiek Ruit
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 48.9
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Bulteel probeert naar een medespeler te passen. Van de Capelle met een sublieme pass. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Gjoernin 0:1

8e minuut.
Bulteel passt de bal met de wreef. Daar is Dullers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dullers passt de bal in één keer door. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dullers speelt de bal door. Klungelig pakt Van den Bussche de bal. Rochet rent richting de bal. Gołembiowski onderschept slim de pass. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Van den Bussche passt de bal met de wreef. Bulteel speelt de bal door. Dullers speelt de bal door. Klungelig pakt Gołembiowski de bal. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chadli onderschept slim de pass. Chadli met een sublieme pass. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. Teplý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Gjoernin 0:2

24e minuut.
Przybyszewski probeert naar een medespeler te passen. Preud`Homme rent richting de bal. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli rent richting de bal. Van den Bussche rent richting de bal. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Preud`Homme rent richting de bal. Bulteel verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Przybyszewski krijgt een gele kaart. Bulteel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Van den Bussche met een sublieme pass. Dullers is nu in balbezit. Dullers speelt de bal door. Daar is Gołembiowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fredjie_14 75%, Gjoernin 25%.
fc fredjie_14 - Gjoernin 0:2

49e minuut.
Bulteel passt de bal in één keer door. Van den Bussche bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bussche passt de bal met de wreef. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Van den Bussche bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bussche geeft de bal voor. Chadli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Van de Capelle kopt de bal weg. Commerman kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chadli. Chadli krijgt een gele kaart.

65e minuut.
García Cabrera geeft een hoge lob. Dullers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers speelt de bal door. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Gjoernin 0:3

66e minuut.
Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przybyszewski. Gołembiowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulteel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chadli probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chadli rent richting de bal. Chadli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Przybyszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Capelle geeft een hoge lob. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Gjoernin 0:4

72e minuut.
Dullers is nu in balbezit. Dullers geeft een lange en hoge pass. Van den Bussche kopt de bal weg. Chadli is nu in balbezit. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Teplý bokst de bal weg.

76e minuut.
Dullers probeert naar een medespeler te passen. Van den Bussche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rochet. Rochet krijgt een gele kaart. Van den Bussche wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Van den Bussche kan niet meer verder spelen. Dossche komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gołembiowski is nu in balbezit. Teplý speelt de bal door. Gołembiowski kopt de bal weg. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Bulteel rent richting de bal. Bulteel met een sublieme pass. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Teplý werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Gjoernin 0:5

85e minuut.
Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. Teplý speelt de bal door. Dossche speelt de bal door. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Bulteel met een sublieme pass. Dullers rent richting de bal. Dullers geeft een hoge lob. Gołembiowski springt en kopt de bal. Teplý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Gjoernin 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fredjie_14 69%, Gjoernin 31%.
fc fredjie_14 - Gjoernin 0:6