Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: misau United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2820
AS Wolves EMINENCE FC
Normal Tactiek 74STAND
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 42.3
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Mierzwiak speelt de bal door. Odegbami is nu in balbezit. Lylyk onderschept slim de pass. Kaku rent richting de bal. Kaku draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke geeft een lange en hoge pass. Nazyapmaz geeft een hoge lob. Adigun probeert de bal met de borst te controleren. Mierzwiak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Enyeama geeft een lange en hoge pass. Adigun kopt de bal weg. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Carvalho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dodos komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Ogbeche geeft de bal voor. Olasupo met een sublieme pass. Mierzwiak is nu in balbezit. Mierzwiak geeft een hoge lob. Świerad springt en kopt de bal. Oliseh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ogbeche speelt de bal door. Kaku heeft problemen om de bal te vangen. Kaku speelt de bal door. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad schiet op doel. Oliseh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Odegbami rent richting de bal. Lylyk onderschept slim de pass. Lylyk speelt de bal door. Świerad heeft problemen om de bal te vangen. Świerad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oliseh trapt de bal weg van het doel. Mierzwiak speelt de bal door. Świerad is nu in balbezit. Świerad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Świerad is nu in balbezit. Świerad passt de bal in één keer door. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku draait met de bal, schiet en ... Musa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliseh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lylyk passt de bal zonder na te denken. Osueke rent richting de bal. Świerad verovert de bal door een tackle van achteren. Świerad haalt uit met een fantastische trap. Oliseh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 0:1

29e minuut.
Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk passt de bal in één keer door. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad schiet op doel. Osueke probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 0:2

33e minuut.
Lylyk speelt de bal door. Świerad rent richting de bal. Musa rent richting de bal. Świerad onderschept slim de pass. Świerad haalt uit met een fantastische trap. Oliseh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 0:3

34e minuut.
Odegbami is nu in balbezit. Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Kaku geeft een lange en hoge pass. Świerad rent richting de bal. Świerad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 0:4

37e minuut.
Laslandes verovert de bal door een tackle van achteren. Laslandes geeft een lange en hoge pass. Kaku is nu in balbezit. Kaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 0:5

39e minuut.
Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad passt de bal met de wreef. Lylyk speelt de bal door. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Olomuyina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodos begaat een overtreding. Olomuyina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odegbami met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Onwuachi de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Wolves 76%, EMINENCE FC 24%.
AS Wolves - EMINENCE FC 0:5

53e minuut.
Mierzwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak geeft een hoge lob. Olasupo heeft problemen om de bal te vangen. Kaku rent richting de bal. Kaku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 0:6

55e minuut.
Ogbeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbeche probeert naar een medespeler te passen. Świerad rent richting de bal. Świerad draait met de bal, schiet en ... Oliseh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Olasupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olasupo met een sublieme pass. Ayinde speelt de bal door. Lylyk rent richting de bal. Lylyk passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 0:7

59e minuut.
Doeltrap. Oliseh trapt de bal weg. Adigun kopt de bal weg. Dodos rent richting de bal. Dodos probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 1:7

69e minuut.
Świerad onderschept slim de pass. Świerad probeert naar een medespeler te passen. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku draait met de bal, schiet en ... Oliseh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 1:8

70e minuut.
Anumnu rent richting de bal. Dodos onderschept slim de pass. Dodos geeft een lange en hoge pass. Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mierzwiak rent richting de bal. Mierzwiak met een sublieme pass. Kaku is nu in balbezit. Kaku schiet op doel. Na een snelle pass probeert Musa de bal onder controle te krijgen. Oliseh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 1:9

76e minuut.
Anumnu rent richting de bal. Anumnu met een sublieme pass. Asechemie is nu in balbezit. Świerad is nu in balbezit. Świerad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaku is nu in balbezit. Kaku schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 1:10

79e minuut.
Świerad probeert naar een medespeler te passen. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku geeft een hoge lob. Świerad rent richting de bal. Świerad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Musa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwiak met de inworp. Lylyk is nu in balbezit. Lylyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dodos passt de bal in één keer door. Mierzwiak is nu in balbezit. Mierzwiak passt de bal zonder na te denken. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad draait met de bal, schiet en ... Oliseh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Odegbami is nu in balbezit. Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Kaku probeert naar een medespeler te passen. Świerad is nu in balbezit. Świerad draait met de bal, schiet en ... Oliseh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Wolves - EMINENCE FC 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Wolves 70%, EMINENCE FC 30%.
AS Wolves - EMINENCE FC 1:11