Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUZO El-insaf
Normal Tactiek Tsubasa
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 46.8
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Aymelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymelek passt de bal met de wreef. Łukasiewicz met een sublieme pass. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LUZO - El-insaf 0:1

7e minuut.
Aymelek passt de bal in één keer door. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cantekin de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Łukasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ecevit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Łukasiewicz met de inworp. Feliksiak is nu in balbezit. Łukasiewicz speelt de bal door. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LUZO - El-insaf 0:2

14e minuut.
Aymelek passt de bal zonder na te denken. Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz passt de bal in één keer door. Aymelek is nu in balbezit. Aymelek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LUZO - El-insaf 0:3

17e minuut.
Aymelek is nu in balbezit. Aymelek passt de bal met de wreef. Łukasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Łukasiewicz geeft de bal voor. Ispartalılar kopt de bal weg. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit verovert de bal door een tackle van achteren. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Łukasiewicz met een sublieme pass. Aymelek is nu in balbezit. Aymelek passt de bal in één keer door. Ispartalılar is nu in balbezit. Ispartalılar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit draait met de bal, schiet en ... İslahiye probeert de bal aan de voet te houden. Aymelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymelek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ecevit rent richting de bal. İslahiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit onderschept slim de pass. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Lahanacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LUZO - El-insaf 0:4

33e minuut.
Özaltay is nu in balbezit. Sümbül verovert de bal door een tackle van achteren. Sümbül passt de bal met de wreef. Ispartalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispartalılar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LUZO - El-insaf 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUZO 72%, El-insaf 28%.
LUZO - El-insaf 0:5

53e minuut.
Aymelek onderschept slim de pass. Aymelek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt İslahiye de bal. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lahanacı trapt de bal weg van het doel. Łukasiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Łukasiewicz met een sublieme pass. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltay speelt de bal door. Aymelek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ecevit de bal. Ecevit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cantekin kopt de bal weg. Ecevit is nu in balbezit. Ispartalılar is nu in balbezit. Ispartalılar draait met de bal, schiet en ... Cantekin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Özkök is nu in balbezit. Aymelek onderschept slim de pass. Aymelek passt de bal zonder na te denken. Ispartalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispartalılar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ardıçoğlu rent richting de bal. Sümbül onderschept slim de pass. Sümbül speelt de bal door. Aymelek heeft problemen om de bal te vangen. Aymelek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sümbül verovert de bal door een tackle van achteren. Sümbül speelt de bal door. Łukasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ispartalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispartalılar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Łukasiewicz met de inworp. Feliksiak is nu in balbezit. Feliksiak speelt de bal door. Klungelig pakt Ecevit de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Lahanacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ecevit neemt de hoekschop. Aymelek kopt de bal weg. Ispartalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispartalılar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Özkök is nu in balbezit. Aymelek onderschept slim de pass. Aymelek met een sublieme pass. Ispartalılar is nu in balbezit. Ispartalılar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Cantekin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aymelek met een snelle inworp. Ispartalılar rent richting de bal. Ispartalılar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kırmızı heeft problemen om de bal te vangen. Feliksiak verovert de bal door een tackle van achteren. Feliksiak geeft een hoge lob. Ispartalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispartalılar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUZO 74%, El-insaf 26%.
LUZO - El-insaf 0:5