Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kocatepe Dalkılıçlar F.C.
son Tactiek 5li defans
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 38.5
formidable Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


5e minuut.
Marconato speelt de bal door. Klungelig pakt Richter de bal. Richter passt de bal met de wreef. Liszewski heeft problemen om de bal te vangen. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Terlemez kopt de bal weg. Aymon rent richting de bal. Aymon passt de bal met de wreef. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tundura met een harde bal richting middenveld. Marconato kopt de bal weg. Calzavacca met een sublieme pass. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 1:0

14e minuut.
Alimoğlu geeft een lange en hoge pass. Mulligan kopt de bal weg. Kınık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marconato geeft een hoge lob. Liszewski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Burulmaz geeft de bal voor. Inworp. Aymon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski geeft de bal voor. Tundura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal. Tundura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 2:0

29e minuut.
Marconato heeft problemen om de bal te vangen. Marconato probeert naar een medespeler te passen. Richter rent richting de bal. Richter draait met de bal, schiet en ... Tundura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 3:0

40e minuut.
Liszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kınık. Liszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banjac met een snel genomen vrije trap. Liszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tundura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 4:0

43e minuut.
Garrecht geeft een lange en hoge pass. Delflaesse is nu in balbezit. Jezernik verovert de bal door een tackle van achteren. Jezernik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 4:1

45e minuut.
Calzavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter probeert naar een medespeler te passen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Tundura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kocatepe 33%, Dalkılıçlar F.C. 67%.
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 5:1

47e minuut.
Delflaesse kopt de bal weg. Daar is Banjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Karacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski onderschept slim de pass. Çöloğlu begaat een overtreding. Çöloğlu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Aymon passt de bal met de wreef. Burulmaz is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Richter draait met de bal, schiet en ... Tundura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 6:1

55e minuut.
Mulligan geeft de bal voor. Burulmaz probeert de bal aan de voet te houden. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Çöloğlu de bal onder controle te krijgen. Tundura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calzavacca zal de hoekschop nemen. Çöloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Marconato geeft de bal voor. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski schiet op doel. Tundura bokst de bal weg.

57e minuut.
İlet rent richting de bal. İlet geeft de bal voor. Çöloğlu controleert de bal met de borst. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Tundura bokst de bal weg.

61e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter passt de bal met de wreef. Karacabey rent richting de bal. Liszewski onderschept slim de pass. Liszewski schiet op doel. Tundura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Mulligan verovert de bal door een tackle van achteren. Mulligan geeft een lange en hoge pass. Marconato kopt de bal weg. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De bal rolt over de achterlijn. Tundura trapt de bal weg van het doel. Marconato geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 7:1

67e minuut.
Aymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymon geeft een hoge lob. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter draait met de bal, schiet en ... Tundura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 8:1

69e minuut.
Çöloğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calzavacca met een snelle inworp. Mulligan geeft de bal voor. Liszewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mulligan probeert naar een medespeler te passen. Burulmaz is nu in balbezit. Burulmaz geeft een hoge lob. Jezernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezernik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Aymon is nu in balbezit. Aymon passt de bal met de wreef. Karacabey is nu in balbezit. Liszewski onderschept slim de pass. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Marconato is nu in balbezit. Marconato passt de bal in één keer door. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel. Tundura probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kocatepe 29%, Dalkılıçlar F.C. 71%.
kocatepe - Dalkılıçlar F.C. 8:1