Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALATYA SPORTİF A.Ş. İSTANBUL
541 Tactiek *****
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 50.2
redelijk Schieten uitmuntend
solide Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Ostroga rent richting de bal. Koncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncz passt de bal zonder na te denken. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doğan kopt de bal weg. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz passt de bal met de wreef. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Sukal bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ur neemt de hoekschop. Kampa maakt een snoekduik en kopt de bal. Sukal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sukal met een sublieme pass. Çakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ardıç rent richting de bal. Emiralmaz onderschept slim de pass. Emiralmaz probeert naar een medespeler te passen. Gahn is nu in balbezit. Gahn draait met de bal, schiet en ... Sukal bokst de bal weg.

18e minuut.
Çakılı rent richting de bal. Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn passt de bal zonder na te denken. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:1

18e minuut.
Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn is nu in balbezit. Gahn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:2

23e minuut.
Kampa probeert naar een medespeler te passen. Emiralmaz is nu in balbezit. Özgür tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özgür krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sukal trapt de bal weg van het doel. Ostroga kopt de bal weg. Gahn heeft problemen om de bal te vangen. Gahn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ardıç rent richting de bal. Kampa is nu in balbezit. Kampa speelt de bal door. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:3

31e minuut.
Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga passt de bal met de wreef. Ur met een sublieme pass. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bahtiyaroğlu rent richting de bal. Koncz onderschept slim de pass. Koncz geeft de bal voor. Gahn rent richting de bal. Gahn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Topraktepe passt de bal zonder na te denken. Çakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:4

45e minuut.
Ostroga geeft een lange en hoge pass. Ardıç rent richting de bal. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn schiet op doel. Sukal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALATYA SPORTİF A.Ş. 81%, İSTANBUL 19%.
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:4

51e minuut.
Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas verovert de bal door een tackle van achteren. Ruas passt de bal zonder na te denken. Ur geeft een lange en hoge pass. Gahn springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:5

52e minuut.
Kampa met een snelle inworp. Koncz is nu in balbezit. Koncz geeft een lange en hoge pass. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:6

58e minuut.
Koncz met een sublieme pass. Ur is nu in balbezit. Ur met een sublieme pass. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:7

66e minuut.
Koncz verovert de bal door een tackle van achteren. Koncz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gahn de bal. Gahn schiet op doel. Sukal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:8

67e minuut.
Inworp. Tarasiuk komt het veld opgelopen.

68e minuut.
King probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ergin rent richting de bal. Ergin passt de bal in één keer door. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tarasiuk speelt de bal door. Ostroga met een sublieme pass. Ur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ur geeft een lange en hoge pass. Emiralmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sukal trapt de bal weg. Tarasiuk is nu in balbezit. Tarasiuk passt de bal met de wreef. Gahn is nu in balbezit. Gahn draait met de bal, schiet en ... Sukal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ur met een snelle inworp. Ostroga is nu in balbezit. Ostroga geeft een lange en hoge pass. Gahn maakt een snoekduik en kopt de bal. Sukal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:9

73e minuut.
Gahn probeert naar een medespeler te passen. Tarasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiuk probeert naar een medespeler te passen. Emiralmaz is nu in balbezit. Emiralmaz passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyong geeft een hoge lob. Gahn kopt de bal weg. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Koncz speelt de bal door. Ur is nu in balbezit. Ur met een sublieme pass. Gahn rent richting de bal. Gahn draait met de bal, schiet en ... Paal! Sukal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Tarasiuk geeft de bal voor. Topraktepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ur geeft een lange en hoge pass. Gahn is nu in balbezit. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Sukal bokst de bal weg.

88e minuut.
Tarasiuk kopt de bal weg. Çifteli is nu in balbezit. Gahn begaat een overtreding. Gahn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALATYA SPORTİF A.Ş. 80%, İSTANBUL 20%.
MALATYA SPORTİF A.Ş. - İSTANBUL 0:9