Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Malatya Vizespor
BAM Tactiek dans
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 53.6
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Schürmann speelt de bal door. Arghirescu geeft een hoge lob. Spinello bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinello haalt uit met een fantastische trap. Żero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Schürmann speelt de bal door. Jaranowski is nu in balbezit. Met opzet legt Canfeda zijn tegenspeler op de grond. Canfeda krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Piersic kopt de bal weg. Özgenç rent richting de bal. Özgenç passt de bal met de wreef. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... İsayev bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Malenica met een sublieme pass. Açan rent richting de bal. Açan probeert naar een medespeler te passen. Spinello rent richting de bal. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arghirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Açan rent richting de bal. Açan geeft een hoge lob. Jaranowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Baykan onderschept slim de pass. Cabañas speelt de bal door. Baykan geeft een hoge lob. Koçyılmaz springt en kopt de bal. İsayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Cabañas is nu in balbezit. Baykan onderschept slim de pass. Baykan probeert naar een medespeler te passen. Türkeli rent richting de bal. Türkeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Canfeda speelt de bal door. Türkeli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schürmann. Schürmann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 49%, Vizespor 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeni Malatya - Vizespor 0:0

48e minuut.
Canfeda rent richting de bal. Canfeda speelt de bal door. Dabai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz onderschept slim de pass. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jaranowski draait met de bal, schiet en ... Żero met een sublieme pass. Dabai kopt de bal weg. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Żero trapt de bal weg van het doel. Türkeli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Savcı de bal onder controle te krijgen. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... İsayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Çatkıç probeert naar een medespeler te passen. Türkeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piersic met een sublieme pass. Türkeli rent richting de bal. Türkeli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Özakman is nu in balbezit. Özakman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Spinello de bal onder controle te krijgen. Jaranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaranowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cabañas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabañas met een sublieme pass. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan haalt uit met een fantastische trap. İsayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Vizespor 0:1

77e minuut.
Cabañas probeert naar een medespeler te passen. Schürmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schürmann passt de bal zonder na te denken. Spinello is nu in balbezit. Spinello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Koçyılmaz kopt de bal weg. Arghirescu is nu in balbezit. Baykan verovert de bal door een tackle van achteren. Baykan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - Vizespor 0:2

89e minuut.
Dabai kopt de bal weg. Açan rent richting de bal. Açan probeert naar een medespeler te passen. Spinello rent richting de bal. Spinello schiet op doel. Żero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 38%, Vizespor 62%.
Yeni Malatya - Vizespor 0:2