Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babaspor KOPUZLAR FK
4-1-3-2 Tactiek Hayde uşaklar
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
29 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 41.1
zeer goed Schieten matig
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Tektaş met de inworp. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel met een sublieme pass. Tektaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kutil met een sublieme pass. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Başkomiser zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Başkomiser moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Başkomiser schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kolbusz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolbusz met een snel genomen vrije trap. Poioco heeft problemen om de bal te vangen. Poioco haalt uit met een fantastische trap. Türksoylu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Tanttu speelt de bal door. Tektaş is nu in balbezit. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaş verovert de bal door een tackle van achteren. Tektaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Kutil trapt de bal weg van het doel. Chrobák kopt de bal weg. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz schiet op doel. Türksoylu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz verovert de bal door een tackle van achteren. Komando rent richting de bal. Kolbusz onderschept slim de pass. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Buluş de bal. Poioco speelt de bal door. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Komando de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Andrus speelt de bal door. Fillon rent richting de bal. Fillon probeert naar een medespeler te passen. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Komando rent richting de bal. Komando geeft een lange en hoge pass. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaspor - KOPUZLAR FK 1:0

23e minuut.
Türüker rent richting de bal. Chrobák onderschept slim de pass. Chrobák met een sublieme pass. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türksoylu trapt de bal weg. Andrus kopt de bal weg. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz draait met de bal, schiet en ... Türksoylu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Andrus kopt de bal weg. Chrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák met een sublieme pass. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kutil trapt de bal weg. Chrobák kopt de bal weg. Poioco rent richting de bal. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chrobák passt de bal met de wreef. Daar is Cabral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabral met een sublieme pass. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Türksoylu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Inworp. Cabral met een snelle inworp. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Türksoylu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 40%, KOPUZLAR FK 60%.
Babaspor - KOPUZLAR FK 1:0

51e minuut.
Chrobák speelt de bal door. Poioco rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fillon zal de hoekschop nemen. Poioco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák passt de bal met de wreef. Poioco is nu in balbezit. Poioco haalt uit met een fantastische trap. Türksoylu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Buluş geeft de bal voor. Inworp. Fillon met de inworp. Poioco is nu in balbezit. Poioco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Teuns geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fillon met de inworp. Poioco bereikt de bal nog maar net als eerste. Poioco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker passt de bal in één keer door. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Komando de bal onder controle te krijgen. Türksoylu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tanttu met een sublieme pass. Tektaş is nu in balbezit. Tektaş passt de bal in één keer door. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Susuz speelt de bal door. Cabral rent richting de bal. Cabral passt de bal zonder na te denken. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Türksoylu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaspor 39%, KOPUZLAR FK 61%.
Babaspor - KOPUZLAR FK 1:0