Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurkOrdusuSpor Maltepe SK
Normal Tactiek ERİME BASLADI
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 34.8
zwak Schieten goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Inworp. Ceylan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çimci probeert naar een medespeler te passen. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel. Papović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Chulev kopt de bal weg. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel. Ceylan heeft problemen om de bal te vangen. Ceylan geeft een hoge lob. Papović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ceylan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Şanlısoy de bal onder controle te krijgen. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Papović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Maltepe SK 0:1

16e minuut.
Maden met een sublieme pass. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimci onderschept slim de pass. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Maltepe SK 0:2

34e minuut.
Şanlıurfa heeft problemen om de bal te vangen. Şanlıurfa probeert naar een medespeler te passen. Bochinsky met een sublieme pass. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Maden speelt de bal door. Ceylan met een sublieme pass. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski onderschept slim de pass. Tutkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ceylan kopt de bal weg. Tutkowski rent richting de bal. Deblekeli is nu in balbezit. Tutkowski onderschept slim de pass. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Maltepe SK 0:3

45e minuut.
Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Çimci rent richting de bal. Çimci speelt de bal door. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 67%, Maltepe SK 33%.
TurkOrdusuSpor - Maltepe SK 0:3

48e minuut.
Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan passt de bal met de wreef. Şanlıurfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski onderschept slim de pass. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bochinsky geeft de bal voor. Klungelig pakt Fırıncıoğlu de bal. Fırıncıoğlu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ceylan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tutkowski de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Maltepe SK 0:4

58e minuut.
Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev speelt de bal door. Şanlısoy is nu in balbezit. Tutkowski onderschept slim de pass. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. Feller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bochinsky met een snelle inworp. Chulev is nu in balbezit. Chulev geeft de bal voor. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Feller trapt de bal weg. Chulev kopt de bal weg. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Feller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zarifel rent richting de bal. Çimci onderschept slim de pass. Çimci probeert naar een medespeler te passen. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky passt de bal met de wreef. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski schiet op doel. Feller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Feller trapt de bal weg van het doel. Ceylan kopt de bal weg. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Şanlısoy de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Feller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceylan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Feller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Maltepe SK 0:5

81e minuut.
Fırıncıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Ceylan is nu in balbezit. Ceylan geeft een lange en hoge pass. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Deblekeli is nu in balbezit. Deblekeli geeft de bal voor. Akata probeert de bal met de borst te controleren. Karcı rent richting de bal. Karcı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 70%, Maltepe SK 30%.
TurkOrdusuSpor - Maltepe SK 0:5