Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diljen Roni FC SETOZ UNİTED
playoff Tactiek off
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 57.4
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Genghini passt de bal in één keer door. Akalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner schiet op doel. Bračanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - SETOZ UNİTED 0:1

5e minuut.
Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner met een sublieme pass. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini draait met de bal, schiet en ... Bračanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - SETOZ UNİTED 0:2

7e minuut.
Albuşel geeft de bal voor. Genghini is nu in balbezit. Genghini passt de bal met de wreef. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. Bračanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - SETOZ UNİTED 0:3

23e minuut.
Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr passt de bal met de wreef. Genghini rent richting de bal. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr draait met de bal, schiet en ... Bračanov bokst de bal weg. Klungelig pakt Albuşel de bal. Genghini rent richting de bal. Genghini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - SETOZ UNİTED 0:4

34e minuut.
Sanfilippo passt de bal met de wreef. Andreazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreazzo geeft een hoge lob. Sanfilippo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - SETOZ UNİTED 1:4

41e minuut.
Genghini rent richting de bal. Genghini passt de bal in één keer door. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr schiet op doel. Bračanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - SETOZ UNİTED 1:5

43e minuut.
Yuğtunç geeft de bal voor. Genghini probeert de bal met de borst te controleren. Genghini passt de bal zonder na te denken. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sayıner rent richting de bal. Genghini is nu in balbezit. Francia verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diljen Roni FC 57%, SETOZ UNİTED 43%.
Diljen Roni FC - SETOZ UNİTED 1:5

53e minuut.
Akalan verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner passt de bal in één keer door. Umayr rent richting de bal. Umayr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hacker is nu in balbezit. Dankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hacker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taşkınalper neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - SETOZ UNİTED 2:5

69e minuut.
Genghini rent richting de bal. Genghini probeert naar een medespeler te passen. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr haalt uit met een fantastische trap. Bračanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diljen Roni FC - SETOZ UNİTED 2:6

73e minuut.
Andreazzo kopt de bal weg. Dankov is nu in balbezit. Dankov passt de bal in één keer door. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner schiet op doel. Bračanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Umayr de bal onder controle te krijgen. Taşkınalper probeert naar een medespeler te passen. Konik speelt de bal door. Daar is Genghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genghini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Konik speelt de bal door. Klungelig pakt Genghini de bal. Genghini probeert naar een medespeler te passen. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diljen Roni FC 62%, SETOZ UNİTED 38%.
Diljen Roni FC - SETOZ UNİTED 2:6