Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aşağısoku FC sahspor
442(70) Tactiek 451
36% Balbezit 64%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 58.1
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocka met een sublieme pass. Latabár geeft een hoge lob. Woroniecki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Yedi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Toomjõe met de inworp. Kocka rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bulatov ... Strafschop! Bulatov krijgt een gele kaart. Kocka raakt geblesseerd tijdens het duel. Woroniecki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vladovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Kocka rent richting de bal. Kocka haalt uit met een fantastische trap. Vladovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli met een sublieme pass. Bulatov rent richting de bal. Bulatov draait met de bal, schiet en ... Laušević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - sahspor 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demli met een snelle inworp. Bulatov rent richting de bal. Bulatov schiet op doel. Speed probeert de bal aan de voet te houden. Laušević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - sahspor 0:2

20e minuut.
Demli met de inworp. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov speelt de bal door. Daar is Francelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francelino schiet op doel. Laušević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Woroniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Woroniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Akkurt rent richting de bal. Akkurt draait met de bal, schiet en ... Vladovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bognár passt de bal met de wreef. Demli rent richting de bal. Demli geeft de bal voor. Francelino is nu in balbezit. Francelino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - sahspor 0:3

37e minuut.
Demli probeert naar een medespeler te passen. Bulatov is nu in balbezit. Kocka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocka krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Reguła probeert naar een medespeler te passen. Rupp is nu in balbezit. Rupp geeft een lange en hoge pass. Bulatov rent richting de bal. Bulatov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aşağısoku FC 60%, sahspor 40%.
Aşağısoku FC - sahspor 0:3

46e minuut.
Amiloğlu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bulatov onderschept slim de pass. Bulatov passt de bal in één keer door. Francelino is nu in balbezit. Francelino haalt uit met een fantastische trap. Laušević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - sahspor 0:4

48e minuut.
Pająk komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Demli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulatov rent richting de bal. Pająk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bulatov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francelino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - sahspor 0:5

55e minuut.
Demli rent richting de bal. Demli met een sublieme pass. Daar is Francelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francelino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - sahspor 0:6

60e minuut.
Schuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuh passt de bal in één keer door. Demli met een sublieme pass. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - sahspor 0:7

60e minuut.
Holz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bulatov speelt de bal door. Demli heeft problemen om de bal te vangen. Demli passt de bal in één keer door. Francelino is nu in balbezit. Francelino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - sahspor 0:8

64e minuut.
Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli onderschept slim de pass. Demli geeft een hoge lob. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Hooghe komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Woroniecki rent richting de bal. Ossa onderschept slim de pass. Yedi maakt een afschuwelijke overtreding. Ossa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Değirmendere komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Demli rent richting de bal. Demli passt de bal in één keer door. Francelino is nu in balbezit. Francelino haalt uit met een fantastische trap. Laušević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - sahspor 0:9

82e minuut.
Rupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Aykaç rent richting de bal. Rupp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rupp krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Speed is nu in balbezit. Rupp onderschept slim de pass. Rupp speelt de bal door. Francelino is nu in balbezit. Francelino schiet op doel. Laušević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Rupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupp geeft een hoge lob. Demli heeft problemen om de bal te vangen. Demli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt D`Hooghe de bal. Laušević bokst de bal weg. D`Hooghe is nu in balbezit. Francelino verovert de bal door een tackle van achteren. Francelino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - sahspor 0:10

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rupp neemt de hoekschop. Bulatov rent richting de bal. Bulatov schiet op doel. Francelino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aşağısoku FC 75%, sahspor 25%.
Aşağısoku FC - sahspor 0:10