Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
efsane_geridöndü TuzlaUnited
bilal Tactiek yenilik
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 55.4
zeer goed Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


15e minuut.
Delibašić kopt de bal weg. Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Derwan met een sublieme pass. Cabestany probeert naar een medespeler te passen. Pikal geeft een hoge lob. Açıkkanat bokst de bal weg. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... Açıkkanat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cabestany met de inworp. Atmodjo heeft problemen om de bal te vangen. Atmodjo geeft de bal voor. Yerli probeert de bal met de borst te controleren. Yerli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker probeert naar een medespeler te passen. Atmodjo heeft problemen om de bal te vangen. Atmodjo speelt de bal door. Demirbüker geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Demirbüker de bal. Cabestany rent richting de bal. Atmodjo is nu in balbezit. Atmodjo geeft een hoge lob. Yerli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Atmodjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo passt de bal met de wreef. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brglez de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 75%, TuzlaUnited 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
efsane_geridöndü - TuzlaUnited 0:0

59e minuut.
Stoszek geeft de bal voor. Delibašić rent richting de bal. Yerli onderschept slim de pass. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
efsane_geridöndü - TuzlaUnited 0:1

68e minuut.
Harvey geeft een lange en hoge pass. Yerli kopt de bal weg. Daar is Cametá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Stoszek rent richting de bal. Sitniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pikal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miastkowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: efsane_geridöndü 73%, TuzlaUnited 27%.
efsane_geridöndü - TuzlaUnited 0:1