Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Operacı FC Reşadiye [S.K]
Flash Tactiek turan
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen solide
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Ankaralıoğlu onderschept slim de pass. Tulčinas geeft de bal voor. Klungelig pakt Mąka de bal. Çamlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - Reşadiye [S.K] 0:1

8e minuut.
Cabuda passt de bal zonder na te denken. Daar is Cedrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mąka probeert naar een medespeler te passen. Çamlık rent richting de bal. Çamlık draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Cedrón met een sublieme pass. Prodan heeft problemen om de bal te vangen. Boşkenar begaat een overtreding. Boşkenar krijgt een gele kaart. Prodan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burruchaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çamlık krijgt zijn hoofd ertegen. Süleymaniye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cabuda passt de bal in één keer door. Cedrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrón geeft een hoge lob. Çamlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Burruchaga geeft een hoge lob. Çamlık rent richting de bal. Mąka rent richting de bal. Çamlık verovert de bal door een tackle van achteren. Çamlık haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kordé met een snelle inworp. Cabuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda passt de bal zonder na te denken. Cedrón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Çamlık de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ballatori rent richting de bal. Ballatori geeft de bal voor. Erdemirata heeft problemen om de bal te vangen. Çamlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cabuda passt de bal in één keer door. Cedrón rent richting de bal. Cedrón passt de bal zonder na te denken. Çamlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Çamlık haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Karakoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyun geeft een hoge lob. Daar is Mąka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çamlık rent richting de bal. Çamlık haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Taşçı met de inworp. Ankaralıoğlu met een sublieme pass. Brum rent richting de bal. Brum haalt uit met een fantastische trap. Franco probeert de bal aan de voet te houden. Teber bokst de bal weg. Paal!

40e minuut.
Kordé geeft een lange en hoge pass. Çamlık is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Çapanoğlu ... Strafschop! Directe rode kaart, Çapanoğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Çapanoğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Çamlık is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cedrón legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - Reşadiye [S.K] 0:2

43e minuut.
Burruchaga probeert naar een medespeler te passen. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan geeft de bal voor. Cabuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Karakoyun probeert naar een medespeler te passen. Erdemirata rent richting de bal. Erdemirata geeft de bal voor. Cabuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operacı FC 71%, Reşadiye [S.K] 29%.
Operacı FC - Reşadiye [S.K] 0:2

47e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan passt de bal met de wreef. Çamlık is nu in balbezit. Richter rent richting de bal. Cedrón geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Tulčinas rent richting de bal. Tulčinas geeft de bal voor. Çamlık is nu in balbezit. Çamlık schiet op doel. Süleymaniye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - Reşadiye [S.K] 0:3

57e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan passt de bal zonder na te denken. Çamlık rent richting de bal. Çamlık draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cedrón kopt de bal weg. Çamlık is nu in balbezit. Çamlık passt de bal met de wreef. Prodan controleert de bal met de borst. Prodan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Richter geeft een hoge lob. Tulčinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulčinas geeft een lange en hoge pass. Cabuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuda draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kordé verovert de bal door een tackle van achteren. Burruchaga met een sublieme pass. Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan haalt uit met een fantastische trap. Süleymaniye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - Reşadiye [S.K] 0:4

80e minuut.
Cedrón speelt de bal door. Daar is Prodan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedrón geeft een hoge lob. Çamlık maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - Reşadiye [S.K] 0:5

83e minuut.
Cedrón rent richting de bal. Çamlık is nu in balbezit. Cedrón met een sublieme pass. Prodan is nu in balbezit. Prodan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Süleymaniye met een harde bal richting middenveld. Prodan kopt de bal weg. Cedrón speelt de bal door. Klungelig pakt Cabuda de bal. Cabuda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Ankaralıoğlu is nu in balbezit. Burruchaga verovert de bal door een tackle van achteren. Burruchaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Prodan de bal. Prodan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - Reşadiye [S.K] 0:6

88e minuut.
Prodan met een snelle inworp. Cedrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrón passt de bal met de wreef. Çamlık rent richting de bal. Çamlık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - Reşadiye [S.K] 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operacı FC 74%, Reşadiye [S.K] 26%.
Operacı FC - Reşadiye [S.K] 0:7