Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Setbaşıspor Adıyaman FC
düzen 1 Tactiek yeniiiii
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Garwoła kopt de bal weg. Kuczka rent richting de bal. Kuczka passt de bal met de wreef. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - Adıyaman FC 1:0

4e minuut.
Kuczka probeert naar een medespeler te passen. Caramello is nu in balbezit. Caramello met een sublieme pass. Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı haalt uit met een fantastische trap. Pumberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Gabríelsson passt de bal in één keer door. Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes geeft de bal voor. Kocaelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaelilioğlu schiet op doel. Łazarewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kocaelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaelilioğlu met een sublieme pass. Oswald rent richting de bal. Garwoła onderschept slim de pass. Garwoła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kocaelilioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa geeft een hoge lob. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łazarewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kocaelilioğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Setbaşıspor - Adıyaman FC 1:1

17e minuut.
Akyol met de inworp. Pénzes is nu in balbezit. Pénzes passt de bal zonder na te denken. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Yedişik rent richting de bal. Garwoła verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła verovert de bal door een tackle van achteren. Garwoła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bánó heeft problemen om de bal te vangen. Kocaelilioğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - Adıyaman FC 1:2

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Muğlalılar de bal onder controle te krijgen. Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı passt de bal met de wreef. Cârstea heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Acıpayamlı verovert de bal door een tackle van achteren. Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes passt de bal zonder na te denken. Garwoła rent richting de bal. Garwoła schiet op doel. Łazarewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setbaşıspor 61%, Adıyaman FC 39%.
Setbaşıspor - Adıyaman FC 1:2

55e minuut.
Gabríelsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Acıpayamlı de bal. Acıpayamlı onderschept slim de pass. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - Adıyaman FC 1:3

56e minuut.
Castelletti met een sublieme pass. Inworp. Yedişik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Kaptan met de inworp. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson passt de bal zonder na te denken. Kocaelilioğlu is nu in balbezit. Kocaelilioğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson speelt de bal door. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła draait met de bal, schiet en ... Łazarewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - Adıyaman FC 1:4

71e minuut.
Castelletti kopt de bal weg. Gabríelsson is nu in balbezit. Gabríelsson passt de bal zonder na te denken. Akyol rent richting de bal. Akyol geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Akyol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pénzes controleert de bal met de borst. Pénzes probeert naar een medespeler te passen. Kocaelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocaelilioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bánó rent richting de bal. Bánó passt de bal zonder na te denken. Akyol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kaptan is nu in balbezit. Garwoła verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oswald. Oswald krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gabríelsson speelt de bal door. Garwoła is nu in balbezit. Gabríelsson rent richting de bal. Gabríelsson haalt uit met een fantastische trap. Kocaelilioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setbaşıspor 65%, Adıyaman FC 35%.
Setbaşıspor - Adıyaman FC 1:4