Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EvkurYeniMalatyaSpor44 sütspor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Abay rent richting de bal. Avogari verovert de bal door een tackle van achteren. Avogari speelt de bal door. Mohns bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Çankırı de bal onder controle te krijgen. Stanboglis met een sublieme pass. Elver bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohns verovert de bal door een tackle van achteren. Mohns haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Horvat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanboglis rent richting de bal. Stanboglis passt de bal in één keer door. Mohns is nu in balbezit. Mohns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mohns bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanboglis is nu in balbezit. Mohns rent richting de bal. Stanboglis rent richting de bal. Stanboglis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Stanboglis de bal onder controle te krijgen. Zincirkoparan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Boysal de bal onder controle te krijgen. Stanboglis rent richting de bal. Stanboglis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zincirkoparan probeert de bal met de borst te controleren. Baykurt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zincirkoparan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zincirkoparan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Elver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohns verovert de bal door een tackle van achteren. Mohns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EvkurYeniMalatyaSpor44 - sütspor 1:0

36e minuut.
Boysal geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zincirkoparan de bal onder controle te krijgen. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alemdaroğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zincirkoparan is nu in balbezit. Kaplan onderschept slim de pass. Kaplan probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz is nu in balbezit. Konuşmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Yarımay is nu in balbezit. Mohns onderschept slim de pass. Stanboglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohns rent richting de bal. Mohns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Çanakkale geeft een hoge lob. Kaplan kopt de bal weg. Kobalak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konuşmaz rent richting de bal. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EvkurYeniMalatyaSpor44 31%, sütspor 69%.
EvkurYeniMalatyaSpor44 - sütspor 1:0

56e minuut.
Çankırı is nu in balbezit. Stanboglis verovert de bal door een tackle van achteren. Mohns rent richting de bal. Stanboglis is nu in balbezit. Stanboglis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EvkurYeniMalatyaSpor44 - sütspor 2:0

65e minuut.
Kaplan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplan probeert naar een medespeler te passen. Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan is nu in balbezit. Kaplan schiet op doel. İlhanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
EvkurYeniMalatyaSpor44 - sütspor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EvkurYeniMalatyaSpor44 47%, sütspor 53%.
EvkurYeniMalatyaSpor44 - sütspor 2:1