Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzon.spor Galatasaray SK
sokker Tactiek 4-2-3-1
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.3 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Karcıoğlu is nu in balbezit. Eğilmez onderschept slim de pass. Eğilmez speelt de bal door. Sepici rent richting de bal. Sepici draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - Galatasaray SK 0:1

16e minuut.
Karcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Eğilmez onderschept slim de pass. Eğilmez speelt de bal door. Domi rent richting de bal. Domi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Anelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Anelli passt de bal zonder na te denken. Sepici rent richting de bal. Sepici schiet op doel. Özsürgün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - Galatasaray SK 0:2

20e minuut.
Miśkowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Miśkowiec speelt de bal door. Eğilmez rent richting de bal. Eğilmez geeft een lange en hoge pass. Sepici krijgt zijn hoofd ertegen. Özsürgün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Szekfű passt de bal zonder na te denken. Eğilmez met een sublieme pass. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepici schiet op doel. Özsürgün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Anelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bekmezci verovert de bal door een tackle van achteren. Bekmezci passt de bal met de wreef. Gudmunsson met een sublieme pass. Sepici is nu in balbezit. Sepici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 55%, Galatasaray SK 45%.
Trabzon.spor - Galatasaray SK 0:2

62e minuut.
Miśkowiec verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Etyemez met een snelle inworp. Bursalıoğlu is nu in balbezit. Bursalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Eğilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Eğilmez probeert naar een medespeler te passen. Sepici is nu in balbezit. Sepici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - Galatasaray SK 0:3

73e minuut.
Gudmunsson probeert de bal met de borst te controleren. Gudmunsson geeft de bal voor. Sepici kan de bal niet met de borst controleren. Sepici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon.spor - Galatasaray SK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon.spor 57%, Galatasaray SK 43%.
Trabzon.spor - Galatasaray SK 0:4