Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Istanbul FC 1970 KAYSERİ DSİ
move Tactiek klasik 4-4-2
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 37.9
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Richter is nu in balbezit. Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Richter. Richter krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Korkmazcan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Çimdik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Davico kopt de bal weg. Cankurtaran kan de bal niet met de borst controleren. Perić geeft een lange en hoge pass. Monsalve springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Akıncı onderschept slim de pass. Monsalve rent richting de bal. Monsalve passt de bal in één keer door. Korkmazcan is nu in balbezit. Korkmazcan draait met de bal, schiet en ... Rumcajs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Arnaudov de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Davico verovert de bal door een tackle van achteren. Davico geeft de bal voor. Çimdik kopt de bal weg. Kütükçü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perić geeft de bal voor. Rumcajs bokst de bal weg.

21e minuut.
Kütükçü probeert naar een medespeler te passen. Suwak is nu in balbezit. Korkmazcan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Korkmazcan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pala heeft problemen om de bal te vangen. Cankurtaran is nu in balbezit. Perić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perić krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Monsalve kopt de bal weg. Korkmazcan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suwak. Suwak krijgt een gele kaart. Korkmazcan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perić komt bij de bal en schiet. Rumcajs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - KAYSERİ DSİ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istanbul FC 1970 46%, KAYSERİ DSİ 54%.
Istanbul FC 1970 - KAYSERİ DSİ 0:1

55e minuut.
Kafkaf trapt de bal weg. Monsalve kopt de bal weg. Davico probeert de bal met de borst te controleren. Korkmazcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazcan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Eral geeft de bal voor. Korkmazcan kopt de bal weg. Monsalve rent richting de bal. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Istanbul FC 1970 - KAYSERİ DSİ 0:2

75e minuut.
Perić passt de bal zonder na te denken. Korkmazcan heeft problemen om de bal te vangen. Korkmazcan passt de bal met de wreef. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Rumcajs bokst de bal weg.

81e minuut.
Cankurtaran met een sublieme pass. Karacan is nu in balbezit. Karacan geeft een lange en hoge pass. Kıraç is nu in balbezit. Kıraç geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Istanbul FC 1970 39%, KAYSERİ DSİ 61%.
Istanbul FC 1970 - KAYSERİ DSİ 0:2