Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demiral SK SOSYETİK KARGALAR
ThefunAttack Tactiek sedat2
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen zwak
matig Verdedigen formidabel


7e minuut.
Prochownik speelt de bal door. Spaghi is nu in balbezit. Spaghi probeert naar een medespeler te passen. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichary haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Prokopenko geeft een lange en hoge pass. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wichary is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wichary zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jueckstock rent richting de bal. Skoufalis onderschept slim de pass. Skoufalis passt de bal in één keer door. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Prochownik is nu in balbezit. Spaghi probeert naar een medespeler te passen. Wichary rent richting de bal. Wichary schiet op doel. Tấn Minh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - SOSYETİK KARGALAR 0:1

30e minuut.
Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Kiviniemi heeft problemen om de bal te vangen. Rattameister rent richting de bal. Rattameister schiet op doel. Borja maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Blejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jueckstock onderschept slim de pass. Skoufalis verovert de bal door een tackle van achteren. Skoufalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demiral SK - SOSYETİK KARGALAR 1:1

41e minuut.
Klungelig pakt Scarlat de bal. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Wichary probeert de bal aan de voet te houden. Spaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaghi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demiral SK 65%, SOSYETİK KARGALAR 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demiral SK - SOSYETİK KARGALAR 1:1

47e minuut.
Mersan verovert de bal door een tackle van achteren. Mersan geeft een lange en hoge pass. Rattameister is nu in balbezit. Rattameister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - SOSYETİK KARGALAR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demiral SK 54%, SOSYETİK KARGALAR 46%.
Demiral SK - SOSYETİK KARGALAR 2:1