Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yukobabacity KIYI EMNİYETİ 1856
Normal Tactiek 5212
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 56
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 51.1
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Iarmolatu rent richting de bal. Gazianteplioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iarmolatu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacNider zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mersinlioğlu rent richting de bal. Tuğalp onderschept slim de pass. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Türkü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:1

4e minuut.
Mersinlioğlu kan de bal niet met de borst controleren. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński passt de bal met de wreef. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:2

7e minuut.
Gazalcı is nu in balbezit. Gazalcı geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tolun de bal onder controle te krijgen. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Türkü speelt de bal door. Socha kopt de bal weg. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:3

9e minuut.
MacNider is nu in balbezit. MacNider passt de bal zonder na te denken. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp schiet op doel. Türkü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:4

10e minuut.
Łabudziński onderschept slim de pass. Tolun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łabudziński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arnal met een snel genomen vrije trap. Tuğalp krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Gazalcı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński geeft een lange en hoge pass. Tuğalp krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:5

15e minuut.
Socha geeft de bal voor. Caymaz heeft problemen om de bal te vangen. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Türkü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:6

16e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Tuğalp kopt de bal weg. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider draait met de bal, schiet en ... Türkü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:7

17e minuut.
Özyiğit probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yiğitoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mersinlioğlu rent richting de bal. MacNider verovert de bal door een tackle van achteren. MacNider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
MacNider speelt de bal door. Samur rent richting de bal. Tuğalp verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:8

19e minuut.
MacNider passt de bal in één keer door. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha geeft een hoge lob. Tuğalp probeert de bal met de borst te controleren. Tuğalp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:9

20e minuut.
Caymaz rent richting de bal. MacNider onderschept slim de pass. Samur rent richting de bal. Tuğalp onderschept slim de pass. Tuğalp schiet op doel. Türkü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łabudziński rent richting de bal. Łabudziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gazalcı speelt de bal door. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński probeert naar een medespeler te passen. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp geeft een lange en hoge pass. MacNider rent richting de bal. MacNider schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Socha met een snelle inworp. Gazalcı probeert naar een medespeler te passen. Mersinlioğlu rent richting de bal. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:10

27e minuut.
Socha met een sublieme pass. Doeltrap. Türkü trapt de bal weg van het doel. Gazalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazalcı geeft een hoge lob. Türkü bokst de bal weg. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:11

28e minuut.
Kayapınar met een sublieme pass. Özyiğit is nu in balbezit. MacNider onderschept slim de pass. MacNider draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Tolun geeft een hoge lob. Socha kopt de bal weg. Klungelig pakt Caymaz de bal. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Türkü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yiğitoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Łabudziński de bal. Łabudziński passt de bal met de wreef. Gazalcı geeft de bal voor. Tuğalp krijgt zijn hoofd ertegen. Türkü bokst de bal weg.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Samur de bal onder controle te krijgen. Łabudziński kopt de bal weg. Tolun kan de bal niet met de borst controleren. MacNider rent richting de bal. MacNider schiet op doel. Türkü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:12

38e minuut.
Tolun rent richting de bal. Łabudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Łabudziński speelt de bal door. Klungelig pakt MacNider de bal. MacNider draait met de bal, schiet en ... Türkü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tuğalp stond buitenspel. Türkü maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mersinlioğlu kopt de bal weg. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:13

40e minuut.
Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp passt de bal zonder na te denken. Łabudziński met een sublieme pass. MacNider probeert de bal met de borst te controleren. MacNider schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Socha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Łabudziński de bal. Łabudziński speelt de bal door. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:14

44e minuut.
Kayapınar bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğalp is nu in balbezit. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:15

45e minuut.
Basmacı komt het veld opgelopen. Gollovitzer komt het veld opgelopen. Szumski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yukobabacity 89%, KIYI EMNİYETİ 1856 11%.
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:15

48e minuut.
Zátrok bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumski met een sublieme pass. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Szumski passt de bal met de wreef. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp speelt de bal door. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tuğalp heeft problemen om de bal te vangen. Tuğalp passt de bal met de wreef. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider schiet op doel. Türkü werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiryaki komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gazianteplioğlu geeft een lange en hoge pass. Szumski rent richting de bal. Szumski geeft de bal voor. MacNider is nu in balbezit. MacNider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
MacNider controleert de bal met de borst. MacNider passt de bal in één keer door. Daar is Tuğalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Türkü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:16

62e minuut.
Kayapınar kopt de bal weg. Iarmolatu heeft problemen om de bal te vangen. Szumski rent richting de bal. Szumski geeft een hoge lob. MacNider krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Iarmolatu probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp met een sublieme pass. MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:17

65e minuut.
Caymaz is nu in balbezit. Szumski met een sublieme pass. Gazianteplioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp onderschept slim de pass. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Basmacı kopt de bal weg. Gollovitzer is nu in balbezit. Gollovitzer passt de bal met de wreef. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gollovitzer passt de bal in één keer door. MacNider heeft problemen om de bal te vangen. MacNider passt de bal in één keer door. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel. Türkü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

72e minuut.
Iarmolatu geeft een hoge lob. Tuğalp kopt de bal weg. MacNider is nu in balbezit. MacNider schiet op doel. Türkü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:18

75e minuut.
Gollovitzer geeft de bal voor. Tuğalp kopt de bal weg. Klungelig pakt MacNider de bal. MacNider haalt uit met een fantastische trap. Türkü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:19

77e minuut.
Tuğalp rent richting de bal. Samur rent richting de bal. Tuğalp verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. Türkü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:20

81e minuut.
Basmacı geeft de bal voor. Tuğalp krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Samur de bal onder controle te krijgen. MacNider rent richting de bal. MacNider haalt uit met een fantastische trap. Türkü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Türkü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:21

84e minuut.
Özyiğit rent richting de bal. Arnal verovert de bal door een tackle van achteren. Arnal geeft een hoge lob. MacNider heeft problemen om de bal te vangen. MacNider haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basmacı neemt de hoekschop. Tuğalp springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Delle Monache onderschept slim de pass. Delle Monache geeft de bal voor. MacNider rent richting de bal. MacNider schiet op doel. Türkü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:22

88e minuut.
Daar is Tuğalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollovitzer rent richting de bal. Gollovitzer passt de bal met de wreef. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp schiet op doel. Türkü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:23

90e minuut.
Basmacı probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp rent richting de bal. Samur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Samur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yukobabacity 79%, KIYI EMNİYETİ 1856 21%.
yukobabacity - KIYI EMNİYETİ 1856 0:23