Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viranşehir63 Erzurumspor
532 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Sapek onderschept slim de pass. Sapek speelt de bal door. Burçak probeert naar een medespeler te passen. Bölling is nu in balbezit. Bölling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kornacki met een sublieme pass. Klungelig pakt Moralejo de bal. Bölling is nu in balbezit. Bölling haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Sapek heeft problemen om de bal te vangen. Skwara is nu in balbezit. Skwara passt de bal met de wreef. Bölling is nu in balbezit. Bölling haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - Erzurumspor 0:1

8e minuut.
Jarva rent richting de bal. Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Csörgő passt de bal met de wreef. Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling haalt uit met een fantastische trap. Kokeš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Nachtfalter kopt de bal weg. Csörgő is nu in balbezit. Csörgő passt de bal zonder na te denken. Jarva rent richting de bal. Jarva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kokeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Jarva verovert de bal door een tackle van achteren. Jarva passt de bal in één keer door. Đuričić verovert de bal door een tackle van achteren. Bölling is nu in balbezit. Bölling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Medell kopt de bal weg. Burçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralejo begaat een overtreding. Moralejo krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Skoneczny speelt de bal door. Klungelig pakt Herrera de bal. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Habelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viranşehir63 - Erzurumspor 1:1

32e minuut.
Skowroński is nu in balbezit. Csörgő verovert de bal door een tackle van achteren. Csörgő passt de bal in één keer door. Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kokeš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Nachtfalter passt de bal zonder na te denken. Burçak is nu in balbezit. Moralejo maakt een afschuwelijke overtreding. Moralejo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viranşehir63 70%, Erzurumspor 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viranşehir63 - Erzurumspor 1:1

47e minuut.
Medell probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sapek. Sapek krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Skowroński geeft een lange en hoge pass. Polewczyk speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Brouard de bal onder controle te krijgen. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Polewczyk springt en kopt de bal. Habelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - Erzurumspor 2:1

64e minuut.
Bölling geeft een hoge lob. Winnits onderschept slim de pass. Csörgő rent richting de bal. Csörgő draait met de bal, schiet en ... Kokeš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viranşehir63 - Erzurumspor 2:2

69e minuut.
Skoneczny geeft een lange en hoge pass. Daar is Nachtfalter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling schiet op doel. Kokeš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - Erzurumspor 2:3

74e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burçak begaat een overtreding. Vlaicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Đuričić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polewczyk kopt de bal weg. Skowroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński geeft een lange en hoge pass. Habelski bokst de bal weg. Vlaicu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kornacki kopt de bal weg. Đuričić speelt de bal door. Kocík heeft problemen om de bal te vangen. Jarva is nu in balbezit. Jarva schiet op doel. Kokeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Herrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csörgő speelt de bal door. Nachtfalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling onderschept slim de pass. Bölling schiet op doel. Kokeš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Csörgő met de inworp. Kocík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarva onderschept slim de pass. Jarva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - Erzurumspor 2:4

83e minuut.
Đuričić probeert naar een medespeler te passen. Medell rent richting de bal. Medell geeft een lange en hoge pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Habelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Skoneczny geeft een hoge lob. Jarva kopt de bal weg. Bölling bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölling schiet op doel. Kokeš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viranşehir63 - Erzurumspor 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viranşehir63 65%, Erzurumspor 35%.
Viranşehir63 - Erzurumspor 2:5