Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarikamışspor AYD FK
433 majesty Tactiek 11111
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
25.5 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


8e minuut.
Bursalıoğlu onderschept slim de pass. Bursalıoğlu speelt de bal door. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - AYD FK 0:1

17e minuut.
Zawiślak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karkantonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkantonis passt de bal in één keer door. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Oral met een snelle inworp. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros Badia verovert de bal door een tackle van achteren. Ros Badia geeft een lange en hoge pass. Sîrbu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - AYD FK 0:2

26e minuut.
Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkantonis rent richting de bal. Karkantonis passt de bal zonder na te denken. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap. Taşoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kantor is nu in balbezit. Kantor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - AYD FK 0:3

29e minuut.
Oral speelt de bal door. Kazandibi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kantor. Kantor krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Encina neemt vlug de vrije trap. Zawiślak kopt de bal weg. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - AYD FK 0:4

33e minuut.
Oral speelt de bal door. Şamlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karkantonis. Karkantonis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bursalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkantonis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bursalıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bursalıoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beroshvili verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ros Badia passt de bal in één keer door. Kantor rent richting de bal. Kazandibi is nu in balbezit. Kantor verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor schiet op doel. Taşoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîrbu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - AYD FK 0:5

44e minuut.
Oral geeft een hoge lob. Inworp. Ros Badia met de inworp. Kantor controleert de bal met de borst. Kantor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bursalıoğlu rent richting de bal. Karkantonis onderschept slim de pass. Karkantonis passt de bal met de wreef. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap. Taşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 73%, AYD FK 27%.
sarikamışspor - AYD FK 0:5

48e minuut.
Ros Badia verovert de bal door een tackle van achteren. Ros Badia met een sublieme pass. Hârleşteanu met een sublieme pass. Zawiślak rent richting de bal. Sîrbu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zawiślak zal de hoekschop nemen. Sîrbu maakt een snoekduik en kopt de bal. Taşoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - AYD FK 0:6

56e minuut.
Oral rent richting de bal. Oral passt de bal zonder na te denken. Kazandibi rent richting de bal. Ros Badia verovert de bal door een tackle van achteren. Ros Badia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - AYD FK 0:7

58e minuut.
Encina is nu in balbezit. Encina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Şamlı met een snelle inworp. Karan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Olszanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfəroğlu geeft een hoge lob. Kantor rent richting de bal. Kantor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - AYD FK 0:8

68e minuut.
Iğdırlı probeert de bal met de borst te controleren. Hârleşteanu is nu in balbezit. Hârleşteanu geeft een lange en hoge pass. Sîrbu rent richting de bal. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Daar is Sîrbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursalıoğlu is nu in balbezit. Karkantonis verovert de bal door een tackle van achteren. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - AYD FK 0:9

74e minuut.
Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak passt de bal met de wreef. Sîrbu is nu in balbezit. Sîrbu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - AYD FK 0:10

76e minuut.
Taşoğlu trapt de bal weg van het doel. Karkantonis kopt de bal weg. Oral is nu in balbezit. Ros Badia onderschept slim de pass. Ros Badia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ros Badia met een snelle inworp. Bursalıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Karkantonis speelt de bal door. Kantor is nu in balbezit. Kantor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 73%, AYD FK 27%.
sarikamışspor - AYD FK 0:10