Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayri Gücü ULU SPOR
Normal Tactiek normaLl
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 41.2
poor Schieten excellent
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Şenşakır onderschept slim de pass. Şenşakır geeft een lange en hoge pass. Demir speelt de bal door. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Leja probeert naar een medespeler te passen. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu is nu in balbezit. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamsi trapt de bal weg van het doel. Şenşakır kopt de bal weg. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:1

11e minuut.
Göktepe geeft de bal voor. Sever is nu in balbezit. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem schiet op doel. Na een snelle pass probeert Çamlı de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:2

14e minuut.
Çevikyiğit geeft een hoge lob. Inworp. Baniciu met de inworp. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sever zal de hoekschop nemen. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamsi trapt de bal weg van het doel. Demir kopt de bal weg. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Acun met een snelle inworp. Şanlısoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja probeert naar een medespeler te passen. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Leja de bal. Leja met een sublieme pass. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap. Ağrılılar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:3

24e minuut.
Demir rent richting de bal. Demir geeft de bal voor. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem schiet op doel. Ağrılılar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ağrılılar trapt de bal weg van het doel. Leja kopt de bal weg. Demir geeft een hoge lob. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem schiet op doel. Ağrılılar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:4

29e minuut.
Acıbadem rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hamsi ... Strafschop! Acıbadem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acıbadem legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ağrılılar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:5

29e minuut.
Yılmaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tabu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hamsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu geeft een hoge lob. Acıbadem krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:6

31e minuut.
Demir is nu in balbezit. Demir geeft een hoge lob. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:7

34e minuut.
Inworp. Baniciu met de inworp. Acıbadem heeft problemen om de bal te vangen. Acıbadem schiet op doel. Hamsi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baniciu neemt de hoekschop. Daar is Sever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sever schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Çevikyiğit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Büyükburç rent richting de bal. Büyükburç probeert naar een medespeler te passen. Baniciu rent richting de bal. Baniciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:8

38e minuut.
Şenşakır geeft de bal voor. Inworp. Sever met een snelle inworp. Daar is Acıbadem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acıbadem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baniciu rent richting de bal. Hamsi met een sublieme pass. Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir schiet op doel. Tabu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Çevikyiğit rent richting de bal. Çevikyiğit geeft een hoge lob. Leja kopt de bal weg. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap. Ağrılılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Acun geeft de bal voor. Acıbadem kopt de bal weg. Sever rent richting de bal. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Şenşakır kopt de bal weg. Acun bereikt de bal nog maar net als eerste. Acun geeft de bal voor. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayri Gücü 80%, ULU SPOR 20%.
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:8

50e minuut.
Hamsi geeft een lange en hoge pass. Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja passt de bal in één keer door. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... Ağrılılar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Çamlı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sever met een snelle inworp. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baniciu heeft problemen om de bal te vangen. Baniciu met een sublieme pass. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... Ağrılılar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:9

60e minuut.
Klungelig pakt Leja de bal. Şanlısoy verovert de bal door een tackle van achteren. Şanlısoy probeert naar een medespeler te passen. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Hamsi geeft de bal voor. Inworp. Baniciu met een snelle inworp. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:10

62e minuut.
Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu passt de bal zonder na te denken. Sever is nu in balbezit. Sever haalt uit met een fantastische trap. Ağrılılar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:11

67e minuut.
Baniciu heeft problemen om de bal te vangen. Baniciu speelt de bal door. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem haalt uit met een fantastische trap. Ağrılılar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:12

68e minuut.
Daar is Demir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leja rent richting de bal. Leja geeft een hoge lob. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Çevikyiğit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baniciu met de inworp. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ağrılılar met een harde bal richting middenveld. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu met een sublieme pass. Sever heeft problemen om de bal te vangen. Sever schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:13

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sever geeft de bal voor. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Acun kopt de bal weg. Şanlısoy probeert de bal met de borst te controleren. Leja speelt de bal door. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Çamlı geeft een hoge lob. Inworp. Sever met een snelle inworp. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... Ağrılılar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:14

82e minuut.
Baniciu rent richting de bal. Baniciu passt de bal in één keer door. Demir is nu in balbezit. Demir geeft de bal voor. Acıbadem krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ağrılılar met een harde bal richting middenveld. Baniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu passt de bal zonder na te denken. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sitti geeft de bal voor. Sever is nu in balbezit. Şenşakır rent richting de bal. Sever onderschept slim de pass. Sever geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sever speelt de bal door. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamsi is nu in balbezit. Acıbadem verovert de bal door een tackle van achteren. Acıbadem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayri Gücü 84%, ULU SPOR 16%.
Hayri Gücü - ULU SPOR 0:15