Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajaxesleri huge_M_alatya
gg Tactiek ahmet
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
35.2 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


6e minuut.
Silaghi passt de bal met de wreef. Daar is Meichtry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meichtry probeert naar een medespeler te passen. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski draait met de bal, schiet en ... Dembski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczyński haalt uit met een fantastische trap. Dembski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Czapski is nu in balbezit. Czapski schiet op doel. Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 0:1

11e minuut.
Yola rent richting de bal. Yola passt de bal in één keer door. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi geeft een hoge lob. Pieczyński kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Halicki is nu in balbezit. Halicki passt de bal met de wreef. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 0:2

18e minuut.
Meichtry probeert naar een medespeler te passen. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski passt de bal zonder na te denken. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński draait met de bal, schiet en ... Dembski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda geeft de bal voor. Sahilli rent richting de bal. Sahilli haalt uit met een fantastische trap. Perczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:2

26e minuut.
Daar is Neruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak passt de bal zonder na te denken. Czapski rent richting de bal. Czapski draait met de bal, schiet en ... Dembski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Halicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Osmanlı de bal. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski haalt uit met een fantastische trap. Osmanlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Maccioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detal rent richting de bal. Pieczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pieczyński krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Meichtry speelt de bal door. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal in één keer door. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:3

40e minuut.
Silaghi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kebab de bal. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:4

43e minuut.
Maccioni geeft een hoge lob. Halicki kopt de bal weg. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Silaghi rent richting de bal. Silaghi passt de bal met de wreef. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński draait met de bal, schiet en ... Dembski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 66%, huge_M_alatya 34%.
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:5

46e minuut.
Halicki rent richting de bal. Halicki geeft een hoge lob. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski schiet op doel. Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:6

49e minuut.
Aktaroğlu geeft de bal voor. Halicki heeft problemen om de bal te vangen. Halicki speelt de bal door. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński schiet op doel. Dembski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meichtry is nu in balbezit. Meichtry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:7

52e minuut.
Pieczyński rent richting de bal. Pieczyński passt de bal in één keer door. Halicki rent richting de bal. Halicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:8

59e minuut.
Meichtry is nu in balbezit. Meichtry passt de bal zonder na te denken. Czapski is nu in balbezit. Czapski schiet op doel. Dembski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:9

62e minuut.
Halicki is nu in balbezit. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Kebab is nu in balbezit. Kebab geeft de bal voor. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:10

70e minuut.
Kebab rent richting de bal. Meichtry verovert de bal door een tackle van achteren. Meichtry geeft een lange en hoge pass. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Pieczyński de bal. Pieczyński passt de bal in één keer door. Meichtry rent richting de bal. Meichtry schiet op doel. Czapski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Halicki probeert naar een medespeler te passen. Pieczyński rent richting de bal. Osmanlı rent richting de bal. Pieczyński onderschept slim de pass. Pieczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Meichtry speelt de bal door. Daar is Pieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kebab. Kebab krijgt een gele kaart. Pieczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Halicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. Dembski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meichtry is nu in balbezit. Meichtry draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Halicki rent richting de bal. Halicki passt de bal zonder na te denken. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 67%, huge_M_alatya 33%.
Ajaxesleri - huge_M_alatya 1:11