Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HANTÜRKGÜCÜ JaguarSport
Attack Tactiek 5-3-2
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 58.9
adequate Schieten good
average Passen formidable
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Klungelig pakt Munitis de bal. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini passt de bal zonder na te denken. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sauter geeft een hoge lob. Appugliese kopt de bal weg. Badea heeft problemen om de bal te vangen. Bozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Elhadad probeert naar een medespeler te passen. Fradin probeert naar een medespeler te passen. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Zwickl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bullrich kopt de bal weg. Aaskivi rent richting de bal. Aaskivi met een sublieme pass. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Zwickl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Wing Hong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Divine de bal. Wicaksono onderschept slim de pass. Wicaksono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Munitis speelt de bal door. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă passt de bal met de wreef. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicaksono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Elhadad probeert naar een medespeler te passen. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono passt de bal zonder na te denken. Bozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aaskivi probeert naar een medespeler te passen. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini passt de bal zonder na te denken. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Aaskivi is nu in balbezit. Aaskivi passt de bal met de wreef. Wicaksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini rent richting de bal. Bozzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HANTÜRKGÜCÜ - JaguarSport 0:1

44e minuut.
Appugliese probeert naar een medespeler te passen. Aaskivi is nu in balbezit. Aaskivi passt de bal in één keer door. Bozzini is nu in balbezit. Bozzini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANTÜRKGÜCÜ 77%, JaguarSport 23%.
HANTÜRKGÜCÜ - JaguarSport 0:1

52e minuut.
Aaskivi met een sublieme pass. Daar is Bozzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozzini passt de bal in één keer door. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bozzini is nu in balbezit. Bozzini haalt uit met een fantastische trap. Bursch kopt de bal weg. Elhadad probeert de bal met de borst te controleren. Elhadad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Aaskivi verovert de bal door een tackle van achteren. Aaskivi probeert naar een medespeler te passen. Appugliese probeert naar een medespeler te passen. Wicaksono is nu in balbezit. Wicaksono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Appugliese passt de bal in één keer door. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono haalt uit met een fantastische trap. Sauter probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HANTÜRKGÜCÜ - JaguarSport 0:2

68e minuut.
Elhadad probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wicaksono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicaksono met een sublieme pass. Bozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Aaskivi rent richting de bal. Aaskivi speelt de bal door. Wicaksono rent richting de bal. Wicaksono draait met de bal, schiet en ... Zwickl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HANTÜRKGÜCÜ - JaguarSport 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANTÜRKGÜCÜ 73%, JaguarSport 27%.
HANTÜRKGÜCÜ - JaguarSport 0:3