Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARA FC usta
424 Tactiek 433S
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 42
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Skrzypek rent richting de bal. Skrzypek geeft een lange en hoge pass. Ses kopt de bal weg. Çim rent richting de bal. Çim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Boyraz met een harde bal richting middenveld. Kutlamış kopt de bal weg. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kutlamış geeft de bal voor. Inworp. Novakov met de inworp. Binboğa rent richting de bal. Binboğa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Ses rent richting de bal. Çim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Çim rent richting de bal. Çim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - usta 0:1

11e minuut.
Çim probeert naar een medespeler te passen. Terim is nu in balbezit. Ses onderschept slim de pass. Ses schiet op doel. Boyraz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov geeft een lange en hoge pass. Çim kopt de bal weg. Klungelig pakt Ses de bal. Ses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Terim trapt de bal weg. Ertelemez kopt de bal weg. Binboğa is nu in balbezit. Çim rent richting de bal. Çim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Boyraz speelt de bal door. Daar is Görür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ertelemez met een sublieme pass. Ses heeft problemen om de bal te vangen. Ses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - usta 0:2

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Novakov de bal onder controle te krijgen. Binboğa rent richting de bal. Kutlamış tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kutlamış krijgt een gele kaart. Binboğa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çim wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - usta 0:3

33e minuut.
Binboğa kan de bal niet met de borst controleren. Kutlamış rent richting de bal. Binboğa onderschept slim de pass. Çim is nu in balbezit. Çim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Çim bereikt de bal nog maar net als eerste. Çim schiet op doel. Deblekeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Binboğa is nu in balbezit. Binboğa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - usta 0:4

37e minuut.
Binboğa is nu in balbezit. Çim rent richting de bal. Çim passt de bal in één keer door. Ses is nu in balbezit. Ses draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ses rent richting de bal. Çim is nu in balbezit. Ses is nu in balbezit. Ses haalt uit met een fantastische trap. Boyraz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - usta 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARA FC 81%, usta 19%.
KARA FC - usta 0:5

46e minuut.
Halker komt het veld opgelopen. Elbistan komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Elbistan kopt de bal weg. Daar is Ses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çim rent richting de bal. Ses is nu in balbezit. Ses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - usta 0:6

55e minuut.
Halker passt de bal in één keer door. Çim is nu in balbezit. Deblekeli is nu in balbezit. Çim verovert de bal door een tackle van achteren. Çim schiet op doel. Boyraz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - usta 0:7

63e minuut.
Ses rent richting de bal. Çim bereikt de bal nog maar net als eerste. Çim draait met de bal, schiet en ... Deblekeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boyraz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tandır onderschept slim de pass. Tandır geeft de bal voor. Ses kopt de bal weg. Elbistan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbistan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Halker de bal. Halker speelt de bal door. Elbistan is nu in balbezit. Ses rent richting de bal. Ses draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Matteotti is nu in balbezit. Matteotti passt de bal in één keer door. Daar is Çim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ses speelt de bal door. Elbistan is nu in balbezit. Çim rent richting de bal. Çim haalt uit met een fantastische trap. Terim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boyraz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - usta 0:8

73e minuut.
Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk geeft een hoge lob. Daar is Elbistan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çim rent richting de bal. Çim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - usta 0:9

74e minuut.
Çim passt de bal met de wreef. Elbistan is nu in balbezit. Çim met een sublieme pass. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Elbistan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbistan probeert naar een medespeler te passen. Çim is nu in balbezit. Çim haalt uit met een fantastische trap. Boyraz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Elbistan is nu in balbezit. Elbistan passt de bal zonder na te denken. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Çim rent richting de bal. Çim draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Terim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matteotti zal de hoekschop nemen. Elbistan maakt een snoekduik en kopt de bal. Çim bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyraz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Elbistan onderschept slim de pass. Çim is nu in balbezit. Elbistan rent richting de bal. Çim bereikt de bal nog maar net als eerste. Çim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Matteotti passt de bal zonder na te denken. Novakov rent richting de bal. Novakov passt de bal zonder na te denken. Ses is nu in balbezit. Ses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA FC - usta 0:10

88e minuut.
Burçak rent richting de bal. Halker is nu in balbezit. Halker geeft een hoge lob. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Halker rent richting de bal. Halker probeert naar een medespeler te passen. Elbistan is nu in balbezit. Çim rent richting de bal. Çim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Çim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matteotti is nu in balbezit. Matteotti passt de bal zonder na te denken. Çim rent richting de bal. Çim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARA FC 72%, usta 28%.
KARA FC - usta 0:10