Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL AZİZ SK adinisenkoy
532 Tactiek samet
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


6e minuut.
Clarke onderschept slim de pass. Riera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çelebi. Çelebi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cywil met een sublieme pass. Cimuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimuszek geeft de bal voor. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki draait met de bal, schiet en ... Badra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
İzbırakmaz met een sublieme pass. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmakas probeert naar een medespeler te passen. Haki is nu in balbezit. Haki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Alvares passt de bal met de wreef. Morhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhaye geeft de bal voor. Daar is Mamoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamoli draait met de bal, schiet en ... Aşkan bokst de bal weg.

36e minuut.
Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter geeft de bal voor. Mamoli rent richting de bal. Mamoli haalt uit met een fantastische trap. Aşkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EL AZİZ SK - adinisenkoy 1:0

45e minuut.
Altınmakas met een snelle inworp. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright geeft een hoge lob. Çelebi is nu in balbezit. Çelebi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EL AZİZ SK - adinisenkoy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL AZİZ SK 49%, adinisenkoy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EL AZİZ SK - adinisenkoy 1:1

54e minuut.
Babulewicz kopt de bal weg. Altınmakas rent richting de bal. Kędzior schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kędzior krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Wright kopt de bal weg. Aponyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki verovert de bal door een tackle van achteren. Haki schiet op doel. Badra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL AZİZ SK - adinisenkoy 1:2

69e minuut.
Cywil heeft problemen om de bal te vangen. Cywil geeft de bal voor. Clarke geeft de bal voor. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mamoli is nu in balbezit. Cywil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mamoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mamoli neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EL AZİZ SK - adinisenkoy 2:2

82e minuut.
Kędzior verovert de bal door een tackle van achteren. Babulewicz onderschept slim de pass. Babulewicz speelt de bal door. Haki heeft problemen om de bal te vangen. Haki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EL AZİZ SK - adinisenkoy 2:3

86e minuut.
Altınmakas verovert de bal door een tackle van achteren. Altınmakas passt de bal in één keer door. Babulewicz speelt de bal door. Haki heeft problemen om de bal te vangen. Haki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL AZİZ SK 46%, adinisenkoy 54%.
EL AZİZ SK - adinisenkoy 2:3