Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
♥ Beşiktaş ♥ Mosmorfosfor
F E D A Tactiek Rev.05
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 34.1
very good Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Sarılacivert geeft een lange en hoge pass. Pingel is nu in balbezit. Pingel geeft een lange en hoge pass. Faigl rent richting de bal. Faigl draait met de bal, schiet en ... Wałkarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Reymond heeft problemen om de bal te vangen. Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopiński geeft een hoge lob. Pingel rent richting de bal. Pingel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gómez trapt de bal weg van het doel. Bingöl kopt de bal weg. Autreve is nu in balbezit. Daar is Autreve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Autreve geeft een lange en hoge pass. Wałkarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu geeft een hoge lob. Faigl is nu in balbezit. Faigl draait met de bal, schiet en ... Wałkarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Mosmorfosfor 1:0

16e minuut.
Autreve passt de bal met de wreef. Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu passt de bal met de wreef. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Pingel rent richting de bal. Pingel passt de bal in één keer door. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond schiet op doel. Wałkarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Mosmorfosfor 2:0

19e minuut.
Usul passt de bal zonder na te denken. Daar is Günsuyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bingöl is nu in balbezit. Faigl onderschept slim de pass. Faigl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Autreve passt de bal in één keer door. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingöl rent richting de bal. Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Faigl haalt uit met een fantastische trap. Wałkarz bokst de bal weg.

28e minuut.
Autreve met de inworp. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu passt de bal zonder na te denken. Faigl is nu in balbezit. Faigl draait met de bal, schiet en ... Wałkarz bokst de bal weg. Reymond kan de bal niet met de borst controleren. Reymond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pingel rent richting de bal. Pingel geeft een lange en hoge pass. Autreve kopt de bal weg. Reymond probeert de bal met de borst te controleren. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bingöl is nu in balbezit. Bingöl speelt de bal door. Pingel geeft de bal voor. Reymond rent richting de bal. Reymond haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 32%, Mosmorfosfor 68%.
♥ Beşiktaş ♥ - Mosmorfosfor 2:0

48e minuut.
Faigl rent richting de bal. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konopiński. Konopiński krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Autreve de bal. Autreve passt de bal met de wreef. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Mosmorfosfor 3:0

58e minuut.
Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Autreve geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konopiński de bal. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özsoylu komt het veld opgelopen. Okçun komt het veld opgelopen. Sırıtmaz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pantazescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pantazescu geeft de bal voor. Reymond kopt de bal weg. Faigl is nu in balbezit. Faigl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Konopiński verovert de bal door een tackle van achteren. Konopiński geeft een hoge lob. Autreve rent richting de bal. Autreve geeft de bal voor. Faigl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Mosmorfosfor 4:0

67e minuut.
Faigl onderschept slim de pass. Sincik speelt de bal door. Reymond rent richting de bal. Reymond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Mosmorfosfor 5:0

69e minuut.
Özsoylu is nu in balbezit. Pingel onderschept slim de pass. Pingel passt de bal met de wreef. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl schiet op doel. Wałkarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reymond rent richting de bal. Reymond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Mosmorfosfor 6:0

72e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Faigl geeft de bal voor. Bingöl kan de bal niet met de borst controleren. Reymond rent richting de bal. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Reymond rent richting de bal. Reymond geeft de bal voor. Autreve rent richting de bal. Faigl is nu in balbezit. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Musabeyli komt het veld opgelopen. Arısoy komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pingel geeft een lange en hoge pass. Faigl kopt de bal weg. Klungelig pakt Reymond de bal. Reymond haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Reymond is nu in balbezit. Reymond draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Wałkarz probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Reymond de bal. Reymond haalt uit met een fantastische trap. Wałkarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopiński geeft een hoge lob. Autreve kopt de bal weg. Klungelig pakt Faigl de bal. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Autreve is nu in balbezit. Autreve geeft de bal voor. Günsuyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reymond is nu in balbezit. Reymond schiet op doel. Wałkarz bokst de bal weg.

84e minuut.
Konopiński geeft een lange en hoge pass. Pingel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reymond de bal. Reymond schiet op doel. Wałkarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Mosmorfosfor 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 25%, Mosmorfosfor 75%.
♥ Beşiktaş ♥ - Mosmorfosfor 7:0