Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÜrgüpSpor ELAZIĞSPOR.
adml Tactiek nus
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Strouhal geeft een hoge lob. Zasławski rent richting de bal. Zasławski geeft een lange en hoge pass. Brzustewicz geeft een lange en hoge pass. Braud springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Strouhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Strouhal probeert naar een medespeler te passen. De Winter speelt de bal door. Moisander is nu in balbezit. Moisander schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - ELAZIĞSPOR. 0:1

12e minuut.
Bolado rent richting de bal. Męczywór verovert de bal door een tackle van achteren. Męczywór geeft de bal voor. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Moisander is nu in balbezit. Słomczyński is nu in balbezit. Moisander rent richting de bal. Moisander schiet op doel. Detrelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Detrelles heeft problemen om de bal te vangen. Portilla rent richting de bal. Portilla geeft een hoge lob. Kamade is nu in balbezit. Kamade geeft een hoge lob. Detrelles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cienciała geeft de bal voor. Mantalos met een sublieme pass. Pazio kopt de bal weg. Bolado rent richting de bal. Bolado draait met de bal, schiet en ... Detrelles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pilurzu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De Winter kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Słomczyński de bal onder controle te krijgen. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mantalos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Văn Thịnh speelt de bal door. Słomczyński geeft de bal voor. Xaliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 46%, ELAZIĞSPOR. 54%.
ÜrgüpSpor - ELAZIĞSPOR. 0:1

46e minuut.
Pazdan komt het veld opgelopen. Chang komt het veld opgelopen. Urbányi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Brzustewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Braud de bal. Nadoveza probeert naar een medespeler te passen. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Cienciała passt de bal in één keer door. Strouhal rent richting de bal. Strouhal passt de bal zonder na te denken. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÜrgüpSpor - ELAZIĞSPOR. 1:1

56e minuut.
De Winter passt de bal zonder na te denken. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang geeft de bal voor. Moisander heeft problemen om de bal te vangen. Moisander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bordeanu kopt de bal weg. Braud rent richting de bal. Nadoveza begaat een overtreding. Nadoveza krijgt een gele kaart. Braud raakt geblesseerd tijdens het duel. Cienciała komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Văn Thịnh de bal. Portilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moisander. Moisander krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Daar is Męczywór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński passt de bal zonder na te denken. Bolado is nu in balbezit. Bolado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzustewicz met de inworp. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała geeft de bal voor. Bordeanu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Braud rent richting de bal. Braud draait met de bal, schiet en ... Urbányi bokst de bal weg.

85e minuut.
Słomczyński speelt de bal door. Moisander is nu in balbezit. Moisander speelt de bal door. Văn Thịnh rent richting de bal. Văn Thịnh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moisander rent richting de bal. Moisander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - ELAZIĞSPOR. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 48%, ELAZIĞSPOR. 52%.
ÜrgüpSpor - ELAZIĞSPOR. 1:2