Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AĞRI KOCAELİSPOR FK Yıkar Geçer
442 Tactiek last version
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 55.6
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Dyjak is nu in balbezit. Dyjak passt de bal met de wreef. Kovačević rent richting de bal. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Turewicz is nu in balbezit. Turewicz geeft de bal voor. Zub kopt de bal weg. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Uytterhaegen passt de bal met de wreef. Yusuf rent richting de bal. Daar is Yusuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusuf haalt uit met een fantastische trap. Sallai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen passt de bal met de wreef. Werle rent richting de bal. Werle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Daar is Uytterhaegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uytterhaegen passt de bal met de wreef. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll passt de bal zonder na te denken. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Paraschivu passt de bal in één keer door. Dyjak rent richting de bal. Dyjak passt de bal in één keer door. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dyjak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovačević passt de bal zonder na te denken. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Yıkar Geçer 0:1

30e minuut.
Alfano kopt de bal weg. D`Alù bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Alù speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... Ionele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Yusuf is nu in balbezit. Merik rent richting de bal. Merik speelt de bal door. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
D`Alù verovert de bal door een tackle van achteren. D`Alù haalt uit met een fantastische trap. Manyathi kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dyjak zal de hoekschop nemen. Ionele bokst de bal weg.

41e minuut.
Uytterhaegen rent richting de bal. Kovačević verovert de bal door een tackle van achteren. Kovačević met een sublieme pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Yıkar Geçer 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AĞRI KOCAELİSPOR FK 62%, Yıkar Geçer 38%.
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Yıkar Geçer 0:2

50e minuut.
Manyathi rent richting de bal. Dyjak verovert de bal door een tackle van achteren. Dyjak met een sublieme pass. Klungelig pakt Poll de bal. Poll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Yıkar Geçer 0:3

59e minuut.
Zub passt de bal met de wreef. Kovačević met een sublieme pass. Poll rent richting de bal. Poll draait met de bal, schiet en ... Ionele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Yıkar Geçer 0:4

62e minuut.
Alfano is nu in balbezit. Yusuf onderschept slim de pass. Yusuf passt de bal in één keer door. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Werle schiet op doel. Sallai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kegne kopt de bal weg. Yusuf is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodrogi. Bodrogi krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Paraschivu met een sublieme pass. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen verovert de bal door een tackle van achteren. Uytterhaegen geeft een lange en hoge pass. Yusuf krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Kegne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačević met een sublieme pass. Dyjak rent richting de bal. Dyjak geeft een lange en hoge pass. Paredes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zub probeert naar een medespeler te passen. Dyjak kan de bal niet met de borst controleren. Dyjak speelt de bal door. Poll is nu in balbezit. Poll haalt uit met een fantastische trap. Ionele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
D`Alù met een sublieme pass. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll haalt uit met een fantastische trap. Turewicz probeert de bal aan de voet te houden. Ionele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Yıkar Geçer 0:5

89e minuut.
Uytterhaegen geeft de bal voor. Sallai met een sublieme pass. Kovačević kopt de bal weg. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Yıkar Geçer 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AĞRI KOCAELİSPOR FK 53%, Yıkar Geçer 47%.
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Yıkar Geçer 0:6