Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köprüspor ATHLETİC ATİK FC
4*4*2 Tactiek ötüken
60% Balbezit 40%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 38.6
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


18e minuut.
Qurbanoğlu passt de bal zonder na te denken. Şirinov rent richting de bal. Şirinov passt de bal in één keer door. Umudov is nu in balbezit. Umudov draait met de bal, schiet en ... Fulga bokst de bal weg.

20e minuut.
Tokaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Arévalo de bal. Drezgić met een sublieme pass. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel. Lütfəliyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Uneken de bal. Uneken schiet op doel. Paal! Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - ATHLETİC ATİK FC 1:0

34e minuut.
Fərəcov onderschept slim de pass. Fərəcov geeft een hoge lob. Daar is Jiagui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şirinov rent richting de bal. Şirinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tokaz is nu in balbezit. Tokaz passt de bal met de wreef. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - ATHLETİC ATİK FC 2:0

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Aranlı de bal onder controle te krijgen. Drezgić met een sublieme pass. Təhməzov heeft problemen om de bal te vangen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 48%, ATHLETİC ATİK FC 52%.
Köprüspor - ATHLETİC ATİK FC 2:0

51e minuut.
Niewczas is nu in balbezit. Umudov is nu in balbezit. Umudov passt de bal zonder na te denken. Şirinov rent richting de bal. Şirinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Fulga trapt de bal weg. Kyriazis kopt de bal weg. Tokaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaz geeft een hoge lob. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lütfəliyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uneken rent richting de bal. Uneken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - ATHLETİC ATİK FC 3:0

68e minuut.
Aranlı met de inworp. Qurbanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arévalo. Arévalo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Boina heeft problemen om de bal te vangen. Arévalo met een sublieme pass. Uneken is nu in balbezit. Uneken draait met de bal, schiet en ... Lütfəliyev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - ATHLETİC ATİK FC 4:0

75e minuut.
Arévalo kopt de bal weg. Daar is Drezgić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriazis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Uneken geeft een hoge lob. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - ATHLETİC ATİK FC 5:0

76e minuut.
Umudov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arifov de bal. Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uneken is nu in balbezit. Uneken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - ATHLETİC ATİK FC 6:0

85e minuut.
Niewczas probeert naar een medespeler te passen. Jiagui rent richting de bal. Jiagui passt de bal in één keer door. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Köprüspor - ATHLETİC ATİK FC 7:0

86e minuut.
Umudov met een sublieme pass. Arifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arifov passt de bal met de wreef. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap. Lütfəliyev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köprüspor 43%, ATHLETİC ATİK FC 57%.
Köprüspor - ATHLETİC ATİK FC 7:0