Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAST EAGLE FC şimşekler95
YENİDE YENİ Tactiek silici9
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
32.3 gemiddelde waardering 51
redelijk Schieten goed
goed Passen goed
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Żeleński rent richting de bal. Żeleński geeft de bal voor. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman schiet op doel. Peralta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kajtan rent richting de bal. Arabacı onderschept slim de pass. Amato onderschept slim de pass. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - şimşekler95 0:1

35e minuut.
Günsuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Günsuyu geeft een hoge lob. Luberichs met een sublieme pass. Klungelig pakt Amato de bal. Amato schiet op doel. Peralta bokst de bal weg.

43e minuut.
Tekdüzen met een snelle inworp. Amato is nu in balbezit. Amato passt de bal in één keer door. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAST EAGLE FC 58%, şimşekler95 42%.
LAST EAGLE FC - şimşekler95 0:1

51e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski met een sublieme pass. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. Peralta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Bambrowski met een sublieme pass. Amato is nu in balbezit. Amato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kristal de bal. Kristal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kristal passt de bal in één keer door. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski passt de bal in één keer door. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman schiet op doel. Peralta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - şimşekler95 0:2

65e minuut.
Amato geeft de bal voor. Tsukerman kopt de bal weg. Sarı rent richting de bal. Kajtan onderschept slim de pass. Kajtan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peralta met een sublieme pass. Bambrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Amato de bal. Amato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kajtan verovert de bal door een tackle van achteren. Kajtan passt de bal met de wreef. Tsukerman is nu in balbezit. Cruzeiro rent richting de bal. Cruzeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Votruba geeft een hoge lob. Sarı kopt de bal weg. Luberichs bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Luberichs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luberichs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - şimşekler95 0:3

86e minuut.
Kajtan probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tekdüzen met een snelle inworp. Kurtul is nu in balbezit. Kurtul geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAST EAGLE FC 51%, şimşekler95 49%.
LAST EAGLE FC - şimşekler95 0:3