Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MineStreet Sultangazispor
GOLYOK Tactiek on the road
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 28.9
matig Schieten slecht
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


14e minuut.
Göktürk geeft een hoge lob. Gavilán is nu in balbezit. Kuroń onderschept slim de pass. Kuroń haalt uit met een fantastische trap. Manias probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fanesi probeert de bal met de borst te controleren. Turba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fanesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Fanesi met een snel genomen vrije trap. Wilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilches draait met de bal, schiet en ... Manias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 34%, Sultangazispor 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MineStreet - Sultangazispor 0:0

49e minuut.
Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru geeft een lange en hoge pass. Piszpan is nu in balbezit. Piszpan haalt uit met een fantastische trap. Manias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - Sultangazispor 1:0

57e minuut.
Briseño is nu in balbezit. Briseño passt de bal zonder na te denken. Guerrero López probeert naar een medespeler te passen. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
İskenderoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İskenderoğlu speelt de bal door. Wieliczko geeft een hoge lob. Piszpan rent richting de bal. Piszpan draait met de bal, schiet en ... Manias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piszpan rent richting de bal. Piszpan schiet op doel. Manias bokst de bal weg.

70e minuut.
Bamberek geeft de bal voor. Göktürk is nu in balbezit. Göktürk geeft een hoge lob. Kuroń controleert de bal met de borst. Kuroń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Göktürk met de inworp. Kusaini is nu in balbezit. Kusaini geeft de bal voor. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 44%, Sultangazispor 56%.
MineStreet - Sultangazispor 1:0