Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lord Cf Despacitos
Hard Tactiek agresivve
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 58.4
good Schieten incredible
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Genda speelt de bal door. Duy Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Minh geeft een hoge lob. Viera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ciupik speelt de bal door. Viera is nu in balbezit. Viera probeert naar een medespeler te passen. Cosini is nu in balbezit. Cosini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ionele met een snelle inworp. Domínguez rent richting de bal. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mercantelli trapt de bal weg van het doel. Domínguez kopt de bal weg. Viera is nu in balbezit. Viera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sansalvadore met een sublieme pass. Duy Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Minh passt de bal met de wreef. Cosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Domínguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciupik met een sublieme pass. Viera is nu in balbezit. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Mercantelli bokst de bal weg. Klungelig pakt Gurruchaga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:1

15e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal met de wreef. Viera rent richting de bal. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Mercantelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:2

18e minuut.
Duy Minh onderschept slim de pass. Duy Minh geeft de bal voor. Cosini kopt de bal weg. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Gurruchaga is nu in balbezit. Ciupik onderschept slim de pass. Ciupik geeft een hoge lob. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Domínguez met een sublieme pass. Ciupik rent richting de bal. Ciupik passt de bal met de wreef. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Senna verovert de bal door een tackle van achteren. Senna passt de bal zonder na te denken. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sansalvadore maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Viera is nu in balbezit. Ulloa rent richting de bal. Viera verovert de bal door een tackle van achteren. Viera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:3

35e minuut.
Verdier is nu in balbezit. Ionele verovert de bal door een tackle van achteren. Ionele geeft een lange en hoge pass. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel. Mercantelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:4

37e minuut.
Daar is Milenković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvero is nu in balbezit. Viera verovert de bal door een tackle van achteren. Viera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:5

39e minuut.
Ionele geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciupik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciupik passt de bal met de wreef. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:6

43e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Cosini onderschept slim de pass. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:7

45e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez passt de bal in één keer door. Viera rent richting de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap. Mercantelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 81%, Despacitos 19%.
Lord Cf - Despacitos 0:8

49e minuut.
Milenković heeft problemen om de bal te vangen. Viera is nu in balbezit. Viera passt de bal met de wreef. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra geeft een lange en hoge pass. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Mercantelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Mercantelli probeert naar een medespeler te passen. Domínguez kopt de bal weg. Genda met een sublieme pass. Cosini is nu in balbezit. Cosini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Genda geeft de bal voor. Viera rent richting de bal. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Mercantelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:9

62e minuut.
Klungelig pakt Gurruchaga de bal. Viera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulloa. Ulloa krijgt een gele kaart. Viera raakt geblesseerd tijdens het duel. Domínguez komt bij de bal en schiet. Mercantelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viera is nu in balbezit. Viera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:10

65e minuut.
Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă schiet op doel. Mercantelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:11

65e minuut.
Verdier is nu in balbezit. Cosini onderschept slim de pass. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Mercantelli trapt de bal weg van het doel. Duy Minh kopt de bal weg. Viera heeft problemen om de bal te vangen. Viera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ciupik passt de bal in één keer door. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Viera de bal. Viera haalt uit met een fantastische trap. Mercantelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ciupik rent richting de bal. Ciupik probeert naar een medespeler te passen. Genda speelt de bal door. Cosini rent richting de bal. Cosini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Ionele de bal. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez speelt de bal door. Viera rent richting de bal. Viera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:12

77e minuut.
Sopârlă geeft de bal voor. Ulloa heeft problemen om de bal te vangen. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera schiet op doel. Mercantelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:13

77e minuut.
Vanheusden speelt de bal door. Jaar heeft problemen om de bal te vangen. Viera verovert de bal door een tackle van achteren. Viera schiet op doel. Mercantelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă geeft de bal voor. Viera kan de bal niet met de borst controleren. Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:14

84e minuut.
Sopârlă is nu in balbezit. Viera rent richting de bal. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Mercantelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:15

84e minuut.
Jaar rent richting de bal. Sopârlă verovert de bal door een tackle van achteren. Sopârlă passt de bal zonder na te denken. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Mercantelli trapt de bal weg van het doel. Sansalvadore kopt de bal weg. Daar is Viera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Ciupik heeft problemen om de bal te vangen. Ciupik geeft een hoge lob. Viera is nu in balbezit. Viera draait met de bal, schiet en ... Mercantelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Despacitos 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 89%, Despacitos 11%.
Lord Cf - Despacitos 0:16