Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crijevo FK Batitrakyaspor
5-3-2 yeni Tactiek 1:)
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.1 gemiddelde waardering 42.4
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Tsiflikas passt de bal met de wreef. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker geeft een lange en hoge pass. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero draait met de bal, schiet en ... Zümrüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Türkinan is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero geeft een lange en hoge pass. Üçler rent richting de bal. Üçler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker geeft een hoge lob. Öykü heeft problemen om de bal te vangen. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zümrüt probeert wanhopig de bal te grijpen. Zümrüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Türüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türüker geeft een lange en hoge pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:1

12e minuut.
Erikli geeft de bal voor. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal met de wreef. Üçler rent richting de bal. Üçler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Öykü speelt de bal door. Klungelig pakt Üçler de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Zümrüt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:2

23e minuut.
Yurdakul probeert de bal met de borst te controleren. von Haller is nu in balbezit. von Haller geeft de bal voor. Tsiflikas rent richting de bal. Tsiflikas geeft een lange en hoge pass. Zümrüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tsiflikas probeert naar een medespeler te passen. Türüker rent richting de bal. Türüker passt de bal met de wreef. Üçler is nu in balbezit. Üçler schiet op doel. Zümrüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Türüker passt de bal met de wreef. Üçler is nu in balbezit. Üçler passt de bal met de wreef. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Romero passt de bal zonder na te denken. Karaman is nu in balbezit. Karaman geeft een hoge lob. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:3

30e minuut.
Klungelig pakt Mazzara de bal. Yurdakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Üçler is nu in balbezit. Üçler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:4

33e minuut.
Karaman rent richting de bal. Karaman geeft een lange en hoge pass. Üçler kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:5

37e minuut.
Türüker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Üçler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçler geeft een lange en hoge pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker geeft een lange en hoge pass. Ölmezer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Yurdakul is nu in balbezit. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Zümrüt bokst de bal weg. Üçler rent richting de bal. Üçler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 66%, Batitrakyaspor 34%.
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:6

47e minuut.
Tsiflikas met een sublieme pass. Türüker rent richting de bal. Türüker probeert naar een medespeler te passen. Üçler rent richting de bal. Üçler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kuśnierz geeft een hoge lob. Daar is Öykü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Türüker is nu in balbezit. Türüker geeft een lange en hoge pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tsiflikas speelt de bal door. Türüker is nu in balbezit. Daar is Türüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türüker geeft een hoge lob. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker geeft de bal voor. Hoşgör kan de bal niet met de borst controleren. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tsiflikas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsiflikas passt de bal met de wreef. Türüker rent richting de bal. Türüker geeft de bal voor. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:7

74e minuut.
Karaman geeft de bal voor. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler geeft de bal voor. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:8

76e minuut.
Agüero passt de bal zonder na te denken. Karaman is nu in balbezit. Karaman passt de bal zonder na te denken. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tsiflikas met een sublieme pass. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker geeft een lange en hoge pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:9

81e minuut.
Üçler is nu in balbezit. Üçler passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Zümrüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:10

84e minuut.
Tsiflikas rent richting de bal. Tsiflikas passt de bal zonder na te denken. Türüker heeft problemen om de bal te vangen. Türüker geeft een hoge lob. Agüero springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Türüker geeft een lange en hoge pass. Karaman heeft problemen om de bal te vangen. Karaman met een sublieme pass. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 78%, Batitrakyaspor 22%.
Crijevo FK - Batitrakyaspor 0:10