Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KIRIKKALE SK Beşikdüzüspor
451 Tactiek PLS m9
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ülkü speelt de bal door. De Santis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santis probeert naar een medespeler te passen. Gupffert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupffert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Centeno speelt de bal door. Daar is Łuczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczak geeft een lange en hoge pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ferroni Marciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ocipka kopt de bal weg. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavillard krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ülkü onderschept slim de pass. Inworp. Güneşdoğan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ülkü geeft de bal voor. Tunaboyu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De Santis geeft een lange en hoge pass. Pavillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard passt de bal met de wreef. Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hamşo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Centeno rent richting de bal. Ülkü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ülkü krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Sałapa met een sublieme pass. Klungelig pakt Stankowicz de bal. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap. Samatyalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ülkü met een snelle inworp. Pavillard is nu in balbezit. Pavillard geeft de bal voor. Tunaboyu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Miquel onderschept slim de pass. Miquel geeft een hoge lob. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Beşikdüzüspor 1:0

36e minuut.
Kilchenmann passt de bal met de wreef. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena passt de bal met de wreef. Dřímal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřímal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bury rent richting de bal. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena passt de bal in één keer door. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Ferroni Marciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIRIKKALE SK 52%, Beşikdüzüspor 48%.
KIRIKKALE SK - Beşikdüzüspor 1:0

47e minuut.
Daar is Cartagena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavillard rent richting de bal. Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Cartagena geeft een hoge lob. Cruz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü passt de bal zonder na te denken. Pavillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard geeft een hoge lob. Tunaboyu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ülkü heeft problemen om de bal te vangen. Centeno onderschept slim de pass. Centeno geeft de bal voor. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ... Ferroni Marciano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hamşo is nu in balbezit. Hamşo passt de bal zonder na te denken. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Ferroni Marciano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KIRIKKALE SK - Beşikdüzüspor 1:1

69e minuut.
Łuczak onderschept slim de pass. Łuczak passt de bal zonder na te denken. Cartagena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cruz de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena passt de bal met de wreef. Dřímal met een sublieme pass. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cartagena rent richting de bal. Cartagena probeert naar een medespeler te passen. Bury rent richting de bal. Bury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIRIKKALE SK - Beşikdüzüspor 1:2

84e minuut.
De Santis geeft de bal voor. Tunaboyu kopt de bal weg. Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü haalt uit met een fantastische trap. Samatyalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

88e minuut.
Miquel is nu in balbezit. Cruz rent richting de bal. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Bury rent richting de bal. Bury haalt uit met een fantastische trap. Ferroni Marciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIRIKKALE SK 47%, Beşikdüzüspor 53%.
KIRIKKALE SK - Beşikdüzüspor 1:2