Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÇAĞGÜCÜFK şemşikspor
Attack Tactiek eyopp
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen good


10e minuut.
Enüstün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Armas rent richting de bal. Armas geeft de bal voor. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan passt de bal zonder na te denken. Antipa is nu in balbezit. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Lena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 0:1

18e minuut.
Mazzuia geeft de bal voor. Oehrli probeert de bal aan de voet te houden. Tekerlekçi geeft een hoge lob. Antipa rent richting de bal. Antipa schiet op doel. Lena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Antipa passt de bal in één keer door. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden probeert naar een medespeler te passen. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri schiet op doel. Gilanyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Peña rent richting de bal. Bazaev speelt de bal door. Antipa is nu in balbezit. Antipa schiet op doel. Dracula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Erkan is nu in balbezit. Erkan passt de bal in één keer door. Karabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Delorenzi passt de bal zonder na te denken. Mudri rent richting de bal. Monego maakt een afschuwelijke overtreding. Mudri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mudri komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ungureanu controleert de bal met de borst. Armas is nu in balbezit. Enüstün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enüstün krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Van den Branden probeert naar een medespeler te passen. Bazaev speelt de bal door. Antipa rent richting de bal. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Van den Branden kan de bal niet met de borst controleren. Karabín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van den Branden. Van den Branden krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 61%, şemşikspor 39%.
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 0:1

46e minuut.
Yüce komt het veld opgelopen. Ascione komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Antipa is nu in balbezit. Antipa passt de bal zonder na te denken. Ungureanu rent richting de bal. Antipa is nu in balbezit. Antipa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Armas passt de bal in één keer door. Frey rent richting de bal. Frey speelt de bal door. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Armas rent richting de bal. Armas met een sublieme pass. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Mudri rent richting de bal. Mudri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 1:1

63e minuut.
Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden geeft de bal voor. Enüstün speelt de bal door. Ungureanu rent richting de bal. Ungureanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Monego probeert naar een medespeler te passen. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan met een sublieme pass. Antipa is nu in balbezit. Antipa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Enüstün rent richting de bal. Enüstün passt de bal in één keer door. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu met een sublieme pass. Antipa rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 47%, şemşikspor 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Armas rent richting de bal. Ungureanu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazzuia. Mazzuia krijgt een gele kaart.

96e minuut.
Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Frey geeft een hoge lob. Mudri is nu in balbezit. Mudri haalt uit met een fantastische trap. Ascione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 2:1

100e minuut.
Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu passt de bal in één keer door. Antipa is nu in balbezit. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Lena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 59%, şemşikspor 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 2:2

106e minuut.
Mudri heeft problemen om de bal te vangen. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan geeft de bal voor. Klungelig pakt Antipa de bal. Antipa haalt uit met een fantastische trap. Lena bokst de bal weg.

117e minuut.
Dracula geeft een hoge lob. Monego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frey is nu in balbezit. Mudri rent richting de bal. Mudri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÇAĞGÜCÜFK 41%, şemşikspor 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Karabín legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 2:3
---
Mudri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ascione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ungureanu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 3:4
---
Oehrli neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 4:4
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Antipa neemt zijn aanloop. Lena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 4:5
---
Delorenzi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 5:5
---
Enüstün legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Armas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Erkan neemt de penalty, wat een uithaal! Lena bokst de bal weg.
---
Frey legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
Yüce neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Küntzel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Peña zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÇAĞGÜCÜFK - şemşikspor 5:6
---
Pizzul legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ascione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---