Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Süper Gençlik Kastamonu FK
Tek Kale Tactiek hazırlık
52% Balbezit 48%
11% Spel op eigen helft 89%
44 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 35.8
very good Schieten adequate
average Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar rent richting de bal. Szeląg rent richting de bal. Szeląg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 1:0

5e minuut.
Dacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacosta passt de bal zonder na te denken. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 2:0

8e minuut.
Klungelig pakt Szwoch de bal. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir met een sublieme pass. Mantar rent richting de bal. Mantar schiet op doel. Niğde bokst de bal weg.

10e minuut.
Kuzuv met een sublieme pass. Dacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel. Niğde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Denizli met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adıgüzel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Szeląg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeląg draait met de bal, schiet en ... Niğde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mantar de bal. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 3:0

15e minuut.
Banouas rent richting de bal. Banouas geeft een lange en hoge pass. Mateja kopt de bal weg. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Niğde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Niğde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 4:0

18e minuut.
Adıgüzel rent richting de bal. Adıgüzel met een sublieme pass. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. Niğde maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dacosta is nu in balbezit. Dacosta passt de bal zonder na te denken. Mantar rent richting de bal. Mantar schiet op doel. Niğde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yemenli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ... Niğde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 5:0

31e minuut.
Adıgüzel speelt de bal door. Mateja speelt de bal door. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg draait met de bal, schiet en ... Niğde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Trandafir met een snelle inworp. Dacosta geeft een lange en hoge pass. Daar is Szeląg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeląg schiet op doel. Niğde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Adıgüzel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar rent richting de bal. Mantar schiet op doel. Niğde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 6:0

37e minuut.
Niğde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mateja met een snelle inworp. Trandafir rent richting de bal. Trandafir draait met de bal, schiet en ... Niğde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mantar rent richting de bal. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 7:0

41e minuut.
Dacosta rent richting de bal. Dacosta passt de bal zonder na te denken. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Niğde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 8:0

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Niğde niet meer kan verder spelen. Costarelli komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Czecholiński rent richting de bal. Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir geeft een lange en hoge pass. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg schiet op doel. Costarelli bokst de bal weg.

45e minuut.
Banouas geeft een lange en hoge pass. Mateja kopt de bal weg. Klungelig pakt Czecholiński de bal. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir draait met de bal, schiet en ... Costarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 13%, Kastamonu FK 87%.
Süper Gençlik - Kastamonu FK 8:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Kraschina de bal onder controle te krijgen. Dacosta is nu in balbezit. Trandafir rent richting de bal. Trandafir haalt uit met een fantastische trap. Costarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dacosta verovert de bal door een tackle van achteren. Dacosta passt de bal in één keer door. Trandafir rent richting de bal. Trandafir schiet op doel. Costarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 9:0

59e minuut.
Mateja probeert naar een medespeler te passen. Adıgüzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgüzel passt de bal met de wreef. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir schiet op doel. Costarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Özalp passt de bal in één keer door. Mateja geeft de bal voor. Daar is Mantar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg draait met de bal, schiet en ... Costarelli bokst de bal weg.

61e minuut.
Kuzuv passt de bal zonder na te denken. Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacosta met een sublieme pass. Mantar heeft problemen om de bal te vangen. Mantar schiet op doel. Costarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Czecholiński geeft de bal voor. Çağıran heeft problemen om de bal te vangen. Çağıran passt de bal met de wreef. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. Costarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Trandafir met een sublieme pass. Daar is Dacosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dacosta speelt de bal door. Mantar is nu in balbezit. Mantar schiet op doel. Costarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 10:0

68e minuut.
Yemenli is nu in balbezit. Yemenli probeert naar een medespeler te passen. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ... Costarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 11:0

70e minuut.
Yıldıran geeft de bal voor. Yemenli heeft problemen om de bal te vangen. Yemenli passt de bal zonder na te denken. Mantar is nu in balbezit. Mantar draait met de bal, schiet en ... Costarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trandafir rent richting de bal. Trandafir draait met de bal, schiet en ... Costarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Yıldıran geeft een hoge lob. Yemenli met een sublieme pass. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ... Costarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 12:0

76e minuut.
Dacosta rent richting de bal. Dacosta passt de bal in één keer door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ... Costarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - Kastamonu FK 13:0

78e minuut.
Adıgüzel met een sublieme pass. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir probeert naar een medespeler te passen. Szeląg rent richting de bal. Szeląg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adıgüzel zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mateja de bal. Mateja speelt de bal door. Daar is Trandafir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trandafir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 9%, Kastamonu FK 91%.
Süper Gençlik - Kastamonu FK 13:0