Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seljuk Athletic deren
424 Tactiek s2s
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 49
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.1 gemiddelde waardering 47.3
slecht Schieten briljant
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Özkara passt de bal met de wreef. Andolina is nu in balbezit. Andolina passt de bal met de wreef. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalender rent richting de bal. Kalender haalt uit met een fantastische trap. Ulusan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bakır is nu in balbezit. García Gomis onderschept slim de pass. García Gomis passt de bal zonder na te denken. Andolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolina schiet op doel. Afyonkarahisarlıoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:1

9e minuut.
Adanalıoğlu speelt de bal door. Aldemir heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zülfikar is nu in balbezit. Kalender verovert de bal door een tackle van achteren. Kalender geeft een lange en hoge pass. Andolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolina haalt uit met een fantastische trap. Afyonkarahisarlıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Jäkl rent richting de bal. Toker is nu in balbezit. Simoiu onderschept slim de pass. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Afyonkarahisarlıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:2

18e minuut.
Aldemir heeft problemen om de bal te vangen. Aldemir passt de bal met de wreef. Daar is Toker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Afyonkarahisarlıoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:3

21e minuut.
Ulusan is nu in balbezit. Jäkl onderschept slim de pass. Simoiu rent richting de bal. Simoiu schiet op doel. Afyonkarahisarlıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Andolina rent richting de bal. Andolina geeft de bal voor. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:4

23e minuut.
Okursoy geeft een lange en hoge pass. Canalmaz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bakır de bal onder controle te krijgen. Andolina is nu in balbezit. Andolina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bakır probeert de bal met de borst te controleren. Özkara rent richting de bal. Bakır begaat een overtreding. Özkara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Afyonkarahisarlıoğlu trapt de bal weg van het doel. Jäkl kopt de bal weg. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ulusan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalender met de inworp. Jäkl rent richting de bal. Jäkl met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
García Gomis probeert naar een medespeler te passen. Canalmaz rent richting de bal. Özkara onderschept slim de pass. Andolina rent richting de bal. Andolina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:5

30e minuut.
Rydel rent richting de bal. Rydel passt de bal zonder na te denken. Kalender probeert naar een medespeler te passen. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Afyonkarahisarlıoğlu bokst de bal weg.

36e minuut.
Klungelig pakt Simoiu de bal. Ulusan is nu in balbezit. Simoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Simoiu schiet op doel. Afyonkarahisarlıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:6

37e minuut.
Klungelig pakt Canalmaz de bal. Andolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolina passt de bal in één keer door. Simoiu controleert de bal met de borst. Simoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:7

38e minuut.
Simoiu is nu in balbezit. Toker rent richting de bal. Simoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Afyonkarahisarlıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:8

42e minuut.
Ulusan rent richting de bal. Andolina onderschept slim de pass. Andolina passt de bal zonder na te denken. Daar is Simoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simoiu schiet op doel. Afyonkarahisarlıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bakır kopt de bal weg. García Gomis probeert de bal aan de voet te houden. Jäkl is nu in balbezit. Simoiu rent richting de bal. Simoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seljuk Athletic 78%, deren 22%.
Seljuk Athletic - deren 0:9

47e minuut.
García Gomis speelt de bal door. Simoiu is nu in balbezit. Andolina rent richting de bal. Andolina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:10

50e minuut.
Kalender heeft problemen om de bal te vangen. Kalender probeert naar een medespeler te passen. Özkara bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolina is nu in balbezit. Andolina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Toker is nu in balbezit. Jäkl verovert de bal door een tackle van achteren. Jäkl probeert naar een medespeler te passen. Andolina heeft problemen om de bal te vangen. Andolina draait met de bal, schiet en ... Afyonkarahisarlıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özkara rent richting de bal. Okursoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özkara raakt geblesseerd tijdens het duel. Andolina legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:11

54e minuut.
Bakır rent richting de bal. Özkara verovert de bal door een tackle van achteren. Özkara probeert naar een medespeler te passen. Andolina rent richting de bal. Andolina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Toker probeert de bal met de borst te controleren. Jäkl rent richting de bal. Jäkl probeert naar een medespeler te passen. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:12

57e minuut.
Kalender is nu in balbezit. Kalender geeft een hoge lob. Andolina kopt de bal weg. Simoiu rent richting de bal. Simoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Özkara is nu in balbezit. Bakır is nu in balbezit. Bakır passt de bal in één keer door. Andolina is nu in balbezit. Andolina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Okursoy verovert de bal door een tackle van achteren. Okursoy passt de bal in één keer door. Özkara heeft problemen om de bal te vangen. Andolina is nu in balbezit. Andolina schiet op doel. Afyonkarahisarlıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu passt de bal zonder na te denken. Andolina is nu in balbezit. Andolina schiet op doel. Afyonkarahisarlıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:13

66e minuut.
Kalender bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalender geeft een lange en hoge pass. Toker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:14

67e minuut.
Canalmaz geeft een lange en hoge pass. Kalender rent richting de bal. Kalender passt de bal met de wreef. Andolina rent richting de bal. Andolina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:15

69e minuut.
Kalender geeft een lange en hoge pass. Özkara heeft problemen om de bal te vangen. Özkara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andolina de bal. Andolina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jäkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäkl passt de bal in één keer door. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:16

71e minuut.
Aldemir rent richting de bal. Aldemir passt de bal in één keer door. Bakır is nu in balbezit. Simoiu onderschept slim de pass. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Afyonkarahisarlıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Afyonkarahisarlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. García Gomis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazancı begaat een overtreding. Kazancı krijgt een gele kaart. García Gomis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazancı met een sublieme pass. García Gomis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jäkl rent richting de bal. Jäkl probeert naar een medespeler te passen. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Afyonkarahisarlıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Simoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ulusan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Afyonkarahisarlıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:17

79e minuut.
Simoiu is nu in balbezit. Simoiu passt de bal in één keer door. Kalender geeft de bal voor. Andolina is nu in balbezit. Andolina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:18

82e minuut.
Özkara geeft de bal voor. Andolina kopt de bal weg. Daar is Ulusan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jäkl onderschept slim de pass. Jäkl met een sublieme pass. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu schiet op doel. Afyonkarahisarlıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Andolina is nu in balbezit. Okursoy probeert naar een medespeler te passen. Özkara is nu in balbezit. Andolina rent richting de bal. Andolina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zülfikar geeft een hoge lob. Kalender rent richting de bal. Kalender met een sublieme pass. Klungelig pakt Andolina de bal. Andolina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Afyonkarahisarlıoğlu met een harde bal richting middenveld. Kalender kopt de bal weg. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu schiet op doel. Afyonkarahisarlıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seljuk Athletic - deren 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seljuk Athletic 86%, deren 14%.
Seljuk Athletic - deren 0:19