Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaKaRaMaSuKo BOZKURT SK
k.a Tactiek xxxxx
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 57.5
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen solide
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Bezus probeert naar een medespeler te passen. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło met een sublieme pass. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cichecki is nu in balbezit. Cichecki geeft een hoge lob. Van de Vyver rent richting de bal. Dévánszki onderschept slim de pass. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Makatindu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Oross onderschept slim de pass. Zawadziłło kopt de bal weg. Şenocak is nu in balbezit. Muğlalılar verovert de bal door een tackle van achteren. Muğlalılar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Yeşiltaş geeft een hoge lob. Bonazzi is nu in balbezit. Bonazzi geeft een lange en hoge pass. Söğüt geeft een hoge lob. Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal. Georgoudakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Van de Vyver onderschept slim de pass. Van de Vyver geeft een hoge lob. Daar is Oross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ... Georgoudakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Oross speelt de bal door. Capilungo rent richting de bal. Capilungo passt de bal in één keer door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Georgoudakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bezus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zawadziłło de bal. Zawadziłło met een sublieme pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel. Capilungo kan de bal niet met de borst controleren. Muğlalılar rent richting de bal. Muğlalılar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capilungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capilungo schiet op doel. Georgoudakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaKaRaMaSuKo 68%, BOZKURT SK 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaKaRaMaSuKo - BOZKURT SK 0:0

47e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło speelt de bal door. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Årvik passt de bal met de wreef. Zawadziłło met een sublieme pass. Söğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Söğüt geeft een lange en hoge pass. Ramos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BOZKURT SK 0:1

50e minuut.
Söğüt onderschept slim de pass. Söğüt geeft een hoge lob. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel. Georgoudakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BOZKURT SK 0:2

55e minuut.
Söğüt geeft de bal voor. Daar is Oross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos is nu in balbezit. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło geeft de bal voor. Georgoudakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Muğlalılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BOZKURT SK 0:3

66e minuut.
Şenocak geeft de bal voor. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał passt de bal met de wreef. Söğüt rent richting de bal. Söğüt draait met de bal, schiet en ... Georgoudakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Capilungo geeft een hoge lob. Daar is Muğlalılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonazzi geeft een lange en hoge pass. Zawadziłło heeft problemen om de bal te vangen. Zawadziłło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bezus onderschept slim de pass. Bezus speelt de bal door. Zawadziłło probeert naar een medespeler te passen. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Årvik onderschept slim de pass. Årvik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Söğüt de bal. Söğüt geeft een hoge lob. Ramos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaKaRaMaSuKo 72%, BOZKURT SK 28%.
MaKaRaMaSuKo - BOZKURT SK 0:3