Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Futbol Kulübü Phoenix United
5-3-2-Deneme Tactiek CF 4-4-2 E !
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 57.3
average Schieten excellent
average Passen very good
weak Verdedigen good


5e minuut.
Frutuoso met de inworp. Łubikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubikowski speelt de bal door. Değirmendere is nu in balbezit. Değirmendere haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Frutuoso met een snelle inworp. Łubikowski probeert naar een medespeler te passen. Değirmendere is nu in balbezit. Değirmendere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Martinov speelt de bal door. Puksec is nu in balbezit. Humer onderschept slim de pass. Humer haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:1

9e minuut.
Frutuoso rent richting de bal. Frutuoso geeft een hoge lob. Değirmendere kopt de bal weg. Humer rent richting de bal. Humer haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:2

13e minuut.
Ramazanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Martinov rent richting de bal. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ramazanoğlu geeft een lange en hoge pass. Değirmendere kopt de bal weg. Humer is nu in balbezit. Humer haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:3

20e minuut.
Humer controleert de bal met de borst. Humer passt de bal zonder na te denken. Frutuoso speelt de bal door. Klungelig pakt Değirmendere de bal. Değirmendere schiet op doel. Külcüoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Martinov rent richting de bal. Martinov geeft een lange en hoge pass. Pompilli is nu in balbezit. Değirmendere onderschept slim de pass. Değirmendere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marchesotti rent richting de bal. Değirmendere onderschept slim de pass. Değirmendere schiet op doel. Külcüoğlu bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Martinov passt de bal met de wreef. Daar is Łubikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łubikowski passt de bal in één keer door. Martinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinov geeft de bal voor. Külcüoğlu bokst de bal weg.

30e minuut.
Külcüoğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hilalsoy kopt de bal weg. Marchesotti is nu in balbezit. Değirmendere verovert de bal door een tackle van achteren. Değirmendere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski passt de bal in één keer door. Frutuoso speelt de bal door. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Marchesotti rent richting de bal. Değirmendere onderschept slim de pass. Değirmendere passt de bal in één keer door. Humer rent richting de bal. Humer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:4

39e minuut.
Patriarca passt de bal met de wreef. Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere passt de bal zonder na te denken. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Martinov kopt de bal weg. Değirmendere rent richting de bal. Met opzet legt Marchesotti zijn tegenspeler op de grond. Marchesotti krijgt een gele kaart. Değirmendere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Değirmendere wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 75%, Phoenix United 25%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:4

46e minuut.
Vanbogaert komt het veld opgelopen. Humer speelt de bal door. Değirmendere is nu in balbezit. Catino begaat een overtreding. Catino krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Inworp. Vanbogaert met een snelle inworp. Łubikowski probeert naar een medespeler te passen. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Değirmendere rent richting de bal. Değirmendere passt de bal met de wreef. Daar is Humer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humer schiet op doel. Pompilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Külcüoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:5

51e minuut.
Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski speelt de bal door. Humer is nu in balbezit. Humer draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:6

56e minuut.
Łubikowski met een sublieme pass. Vanbogaert is nu in balbezit. Vanbogaert met een sublieme pass. Humer is nu in balbezit. Humer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Frutuoso onderschept slim de pass. Frutuoso passt de bal in één keer door. Değirmendere rent richting de bal. Değirmendere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:7

64e minuut.
Pompilli is nu in balbezit. Değirmendere onderschept slim de pass. Humer is nu in balbezit. Humer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vanbogaert passt de bal in één keer door. Patriarca speelt de bal door. Humer rent richting de bal. Humer schiet op doel. Külcüoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:8

71e minuut.
Łubikowski rent richting de bal. Humer rent richting de bal. Łubikowski geeft de bal voor. Değirmendere rent richting de bal. Değirmendere schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Marchesotti de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Frutuoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łubikowski rent richting de bal. Łubikowski passt de bal met de wreef. Humer rent richting de bal. Humer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Külcüoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer passt de bal met de wreef. Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere schiet op doel. Külcüoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:9

77e minuut.
Vescovi met een sublieme pass. Puksec rent richting de bal. Humer verovert de bal door een tackle van achteren. Humer haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:10

79e minuut.
Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchesotti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Değirmendere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frutuoso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Değirmendere springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:11

80e minuut.
Vanbogaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanbogaert passt de bal zonder na te denken. Humer rent richting de bal. Humer draait met de bal, schiet en ... Külcüoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:12

86e minuut.
Łubikowski met een sublieme pass. Vanbogaert is nu in balbezit. Vanbogaert speelt de bal door. Humer rent richting de bal. Humer schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Hilalsoy rent richting de bal. Hilalsoy passt de bal met de wreef. Inworp. Frutuoso met de inworp. Łubikowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vescovi is nu in balbezit. Vescovi passt de bal in één keer door. Łubikowski geeft een hoge lob. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer haalt uit met een fantastische trap. Külcüoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 77%, Phoenix United 23%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - Phoenix United 0:13