Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
serkanbruges kartal beşiktaş
d2 Tactiek 22
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.2 gemiddelde waardering 52.8
zwak Schieten formidabel
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


7e minuut.
Leonhardsen geeft een hoge lob. Səfəroğlu rent richting de bal. Səfəroğlu geeft een hoge lob. Kosmidis rent richting de bal. Kosmidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos speelt de bal door. Kosmidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:1

14e minuut.
Səfəroğlu is nu in balbezit. Zapata onderschept slim de pass. Zapata passt de bal met de wreef. Daar is Kosmidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosmidis draait met de bal, schiet en ... Belözoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kancia rent richting de bal. Kancia speelt de bal door. Klungelig pakt Kosmidis de bal. Kosmidis draait met de bal, schiet en ... Belözoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:2

23e minuut.
Schubert is nu in balbezit. Kancia begaat een overtreding. Schubert raakt geblesseerd tijdens het duel. Mascherpa komt bij de bal en schiet. Schubert springt en kopt de bal. Smerek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Laßwitz geeft de bal voor. Daar is Remenyik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remenyik passt de bal in één keer door. Zapata is nu in balbezit. Zapata schiet op doel. Belözoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Koloušek de bal onder controle te krijgen. Kosmidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:3

27e minuut.
Kosmidis passt de bal in één keer door. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Copos rent richting de bal. Copos geeft een lange en hoge pass. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft een lange en hoge pass. Kosmidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Boccotti heeft problemen om de bal te vangen. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kosmidis haalt uit met een fantastische trap. Belözoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:4

34e minuut.
Copos probeert naar een medespeler te passen. Leonhardsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonhardsen geeft een lange en hoge pass. Kosmidis rent richting de bal. Kosmidis draait met de bal, schiet en ... Belözoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Copos rent richting de bal. Copos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stolc de bal. Kosmidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmidis schiet op doel. Belözoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Remenyik met een snelle inworp. Boccotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata onderschept slim de pass. Zapata geeft een hoge lob. Kosmidis krijgt zijn hoofd ertegen. Belözoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koloušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloušek geeft een lange en hoge pass. Bene is nu in balbezit. Bene geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serkanbruges 64%, kartal beşiktaş 36%.
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:4

51e minuut.
Boccotti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Remenyik met de inworp. Bene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bene geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Remenyik speelt de bal door. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata onderschept slim de pass. Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia haalt uit met een fantastische trap. Belözoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bene rent richting de bal. Bene passt de bal met de wreef. Kosmidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmidis haalt uit met een fantastische trap. Belözoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Copos passt de bal in één keer door. Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia passt de bal met de wreef. Kosmidis is nu in balbezit. Kosmidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:5

61e minuut.
Koloušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloušek geeft de bal voor. Remenyik kopt de bal weg. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bene verovert de bal door een tackle van achteren. Bene geeft een lange en hoge pass. Kosmidis kopt de bal weg. Zapata rent richting de bal. Zapata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Remenyik met een sublieme pass. Klungelig pakt Kancia de bal. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap. Belözoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:6

74e minuut.
Anchev probeert naar een medespeler te passen. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmidis schiet op doel. Belözoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:7

77e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Zapata passt de bal met de wreef. Kosmidis is nu in balbezit. Kosmidis schiet op doel. Belözoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:8

79e minuut.
Laßwitz kopt de bal weg. Copos rent richting de bal. Copos geeft een lange en hoge pass. Zapata maakt een snoekduik en kopt de bal. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:9

82e minuut.
Leonhardsen probeert naar een medespeler te passen. Bene heeft problemen om de bal te vangen. Bene passt de bal in één keer door. Zapata rent richting de bal. Zapata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Remenyik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata geeft een hoge lob. Kosmidis rent richting de bal. Kosmidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:10

89e minuut.
Laßwitz passt de bal zonder na te denken. Leonhardsen met een sublieme pass. Kancia geeft een hoge lob. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serkanbruges 80%, kartal beşiktaş 20%.
serkanbruges - kartal beşiktaş 0:10