Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC kuzen Voodootrela
352 Tactiek Voodoo
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 56.7
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Vagner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bileyci de bal. Bileyci passt de bal zonder na te denken. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı speelt de bal door. Klungelig pakt Álvarez de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Sultz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Voodootrela 0:1

10e minuut.
Demir probeert naar een medespeler te passen. Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı passt de bal zonder na te denken. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Sơn Quân passt de bal in één keer door. Vermeulen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez. Vermeulen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vermeulen kan niet meer verder spelen. Mijajlović komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Klungelig pakt Vagner de bal. Vagner passt de bal met de wreef. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân schiet op doel. Sultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bileyci rent richting de bal. Bileyci passt de bal in één keer door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Sultz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Voodootrela 0:2

17e minuut.
Kaplangı passt de bal zonder na te denken. Vagner met een sublieme pass. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap. Sultz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kaplangı passt de bal met de wreef. Sơn Quân is nu in balbezit. Mijajlović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mijajlović krijgt een gele kaart. Sơn Quân is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sơn Quân kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sultz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Sultz met een sublieme pass. Belkemiren kopt de bal weg. Álvarez probeert de bal met de borst te controleren. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Voodootrela 0:3

38e minuut.
Demir rent richting de bal. Demir speelt de bal door. Kürti is nu in balbezit. Kürti schiet op doel. Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Voodootrela 1:3

40e minuut.
Vagner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boivin de bal. Álvarez rent richting de bal. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ... Sultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Belkemiren geeft een lange en hoge pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal in één keer door. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân schiet op doel. Sultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kuzen 57%, Voodootrela 43%.
FC kuzen - Voodootrela 1:3

47e minuut.
Hoşgör bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoşgör geeft een lange en hoge pass. Inworp. Demir met een snelle inworp. Tanrıkulu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kaplangı met een sublieme pass. Bileyci rent richting de bal. Bileyci passt de bal zonder na te denken. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ataer rent richting de bal. Burgazlı rent richting de bal. Burgazlı met een sublieme pass. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vagner onderschept slim de pass. Vagner probeert naar een medespeler te passen. Kaplangı speelt de bal door. Sơn Quân is nu in balbezit. Sơn Quân schiet op doel. Sultz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Mijajlović speelt de bal door. Zborowski probeert de bal aan de voet te houden. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Voodootrela 1:4

64e minuut.
Kaplangı passt de bal zonder na te denken. Sơn Quân is nu in balbezit. Daar is Sơn Quân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Quân haalt uit met een fantastische trap. Sultz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân geeft een hoge lob. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Sultz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Sơn Quân geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Vagner probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Mijajlović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mijajlović krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Álvarez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Álvarez neemt zijn aanloop. Sultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Belkemiren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vagner rent richting de bal. Vagner passt de bal met de wreef. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Burgazlı geeft een lange en hoge pass. Vagner probeert de bal aan de voet te houden. Seyhanlı speelt de bal door. Kürti rent richting de bal. Kürti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bileyci heeft problemen om de bal te vangen. Bileyci passt de bal zonder na te denken. Sơn Quân rent richting de bal. Sơn Quân schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Sơn Quân speelt de bal door. Vagner rent richting de bal. Vagner passt de bal met de wreef. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel. Sultz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Sultz speelt de bal door. Demir kopt de bal weg. Bileyci met een sublieme pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir is nu in balbezit. Demir passt de bal in één keer door. Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vagner heeft problemen om de bal te vangen. Vagner probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Sultz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boivin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Voodootrela 1:5

87e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal in één keer door. Sơn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn Quân schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Voodootrela 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kuzen 63%, Voodootrela 37%.
FC kuzen - Voodootrela 1:6