Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Sofia FC ofspor
343 Tactiek uhh
61% Balbezit 39%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 55.7
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Saygınbay is nu in balbezit. Bekiroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saygınbay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saygınbay met een snel genomen vrije trap. Bandîc maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi passt de bal met de wreef. Trung Hinh probeert naar een medespeler te passen. Föhr is nu in balbezit. Föhr draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Gerede met de inworp. Burgazlı rent richting de bal. Burgazlı geeft de bal voor. Tunçoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mimouni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - ofspor 0:1

15e minuut.
Oi passt de bal zonder na te denken. Bojinov met een sublieme pass. Alves met een sublieme pass. Carrobbio is nu in balbezit. Carrobbio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Ceneviz speelt de bal door. Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı geeft een hoge lob. Mimouni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Gruda geeft een lange en hoge pass. Saygınbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerede maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gerede moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gerede schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Saygınbay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saygınbay met een snel genomen vrije trap. Bandîc krijgt zijn hoofd ertegen. Taşlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Saygınbay met een sublieme pass. Föhr kan de bal niet met de borst controleren. Ceneviz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ceneviz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 55%, ofspor 45%.
Levski Sofia FC - ofspor 0:1

52e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saygınbay zal de hoekschop nemen. Föhr is nu in balbezit. Bandîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandîc schiet op doel. Taşlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski Sofia FC - ofspor 1:1

56e minuut.
Shipway geeft een lange en hoge pass. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu passt de bal in één keer door. Kunduracıoğlu rent richting de bal. Kunduracıoğlu draait met de bal, schiet en ... Mimouni bokst de bal weg. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Carrobbio passt de bal in één keer door. Alves is nu in balbezit. Gruda begaat een overtreding. Gruda krijgt een gele kaart. Alves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alves zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Föhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Föhr draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 50%, ofspor 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski Sofia FC - ofspor 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Oi is nu in balbezit. Tunçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kunduracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

100e minuut.
Saygınbay met de inworp. Çiftelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojinov. Bojinov krijgt een gele kaart.

102e minuut.
Carrobbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrobbio geeft de bal voor. Klungelig pakt Çiftelli de bal. Föhr is nu in balbezit. Föhr haalt uit met een fantastische trap. Taşlı bokst de bal weg.

102e minuut.
Bekiroğlu geeft een hoge lob. Bojinov geeft de bal voor. Bandîc rent richting de bal. Bandîc schiet op doel. Taşlı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 51%, ofspor 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski Sofia FC - ofspor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 41%, ofspor 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski Sofia FC - ofspor 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Bekiroğlu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - ofspor 1:2
---
Föhr neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Taşlı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski Sofia FC - ofspor 2:2
---
Tunçoğlu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - ofspor 2:3
---
Carrobbio legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kunduracıoğlu neemt zijn aanloop. Mimouni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - ofspor 2:4
---
Bandîc zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Taşlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
---
Burgazlı neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - ofspor 2:5
---