Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUCA JUNİORS ATATÜRKİYE
424 Tactiek 433
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 50.7
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ülkü rent richting de bal. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente probeert naar een medespeler te passen. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hassink passt de bal met de wreef. Grillet rent richting de bal. Grillet passt de bal in één keer door. Rüstəmov is nu in balbezit. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hassink geeft een lange en hoge pass. Kemenes kopt de bal weg. Klungelig pakt Darisipudi de bal. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Yakışık met de inworp. Grillet probeert naar een medespeler te passen. Hassink is nu in balbezit. Hassink haalt uit met een fantastische trap. Ercan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:1

14e minuut.
Bahçe rent richting de bal. Rüstəmov verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmov speelt de bal door. Hassink kan de bal niet met de borst controleren. Hassink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Özatalay rent richting de bal. Ülkü is nu in balbezit. Özatalay is nu in balbezit. Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hassink onderschept slim de pass. Hassink passt de bal met de wreef. Daar is Gacula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hassink rent richting de bal. Hassink haalt uit met een fantastische trap. Ercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gacula krijgt zijn hoofd ertegen. Ercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Garfield kopt de bal weg. Grillet is nu in balbezit. Grillet geeft de bal voor. Hassink krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Tuncelili passt de bal in één keer door. Bahçe rent richting de bal. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmov is nu in balbezit. Rüstəmov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hassink is nu in balbezit. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula passt de bal met de wreef. Hassink rent richting de bal. Hassink haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:2

23e minuut.
Grillet heeft problemen om de bal te vangen. Grillet passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Toktamış de bal onder controle te krijgen. Hassink is nu in balbezit. Hassink schiet op doel. Ercan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Grillet speelt de bal door. Klungelig pakt Hassink de bal. Rüstəmov rent richting de bal. Hassink rent richting de bal. Hassink schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente passt de bal zonder na te denken. Darisipudi speelt de bal door. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Karcıoğlu is nu in balbezit. Rüstəmov verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmov passt de bal zonder na te denken. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gacula is nu in balbezit. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Darisipudi is nu in balbezit. Darisipudi met een sublieme pass. Gacula is nu in balbezit. Gacula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink passt de bal in één keer door. Gacula rent richting de bal. Gacula haalt uit met een fantastische trap. Ercan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:3

33e minuut.
Ülkü speelt de bal door. Özatalay rent richting de bal. Hassink verovert de bal door een tackle van achteren. Hassink draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vicente met een sublieme pass. Darisipudi is nu in balbezit. Darisipudi met een sublieme pass. Hassink rent richting de bal. Hassink haalt uit met een fantastische trap. Ercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Darisipudi neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hassink is nu in balbezit. Rüstəmov is nu in balbezit. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:4

38e minuut.
Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hassink de bal. Gacula is nu in balbezit. Gacula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hassink kopt de bal weg. Gacula rent richting de bal. Gacula passt de bal in één keer door. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:5

41e minuut.
Hassink is nu in balbezit. Tuncelili bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov onderschept slim de pass. Hassink is nu in balbezit. Hassink draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:6

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darisipudi met een snelle inworp. Tuncelili is nu in balbezit. Gacula onderschept slim de pass. Gacula geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hassink springt en kopt de bal. Ercan bokst de bal weg.

43e minuut.
Özatalay heeft problemen om de bal te vangen. Vicente rent richting de bal. Vicente passt de bal in één keer door. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:7

45e minuut.
Grillet speelt de bal door. Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov passt de bal met de wreef. Hassink rent richting de bal. Hassink schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCA JUNİORS 81%, ATATÜRKİYE 19%.
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:8

46e minuut.
Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente passt de bal zonder na te denken. Grillet probeert naar een medespeler te passen. Hassink is nu in balbezit. Hassink schiet op doel. Ercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Rüstəmov kopt de bal weg. Tuncelili bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:9

50e minuut.
Hassink kan de bal niet met de borst controleren. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula passt de bal met de wreef. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:10

55e minuut.
Gacula heeft problemen om de bal te vangen. Gacula met een sublieme pass. Hassink is nu in balbezit. Hassink draait met de bal, schiet en ... Ercan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Grillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillet geeft een lange en hoge pass. Karcıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hassink rent richting de bal. Hassink draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Keseroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hassink is nu in balbezit. Hassink draait met de bal, schiet en ... Ercan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:11

59e minuut.
Grillet onderschept slim de pass. Grillet passt de bal met de wreef. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink schiet op doel. Ercan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:12

63e minuut.
Garfield met een snelle inworp. Grillet rent richting de bal. Grillet speelt de bal door. Hassink is nu in balbezit. Hassink draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:13

65e minuut.
Gacula passt de bal met de wreef. Bahçe speelt de bal door. Grillet met een sublieme pass. Klungelig pakt Hassink de bal. Hassink draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hassink heeft problemen om de bal te vangen. Hassink passt de bal met de wreef. Rüstəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov passt de bal in één keer door. Darisipudi geeft de bal voor. Ercan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:14

70e minuut.
Grillet kopt de bal weg. Hassink is nu in balbezit. Gacula rent richting de bal. Gacula draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Keseroğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:15

71e minuut.
Bahçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente onderschept slim de pass. Vicente geeft een hoge lob. Hassink kan de bal niet met de borst controleren. Hassink schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vicente passt de bal in één keer door. Keseroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink verovert de bal door een tackle van achteren. Hassink draait met de bal, schiet en ... Ercan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:16

81e minuut.
Ülkü rent richting de bal. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente passt de bal in één keer door. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vicente geeft een lange en hoge pass. Tuncelili rent richting de bal. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink schiet op doel. Ercan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:17

86e minuut.
Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu geeft een hoge lob. Vicente kopt de bal weg. Daar is Hassink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hassink draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:18

88e minuut.
Tuncelili geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kemenes met de inworp. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula geeft de bal voor. Ercan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCA JUNİORS 85%, ATATÜRKİYE 15%.
BUCA JUNİORS - ATATÜRKİYE 0:19