Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKÇADAĞ _ BAŞAKŞEHİR
ab 2 Tactiek ST
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 47.3
average Schieten formidable
poor Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Hogg speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega speelt de bal door. Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu geeft een lange en hoge pass. Vega speelt de bal door. Chendicelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendicelean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Sánchez Ríos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niejadlik de bal. Niejadlik met een sublieme pass. Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Hogg rent richting de bal. Hogg probeert naar een medespeler te passen. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hogg passt de bal zonder na te denken. Zwierz rent richting de bal. Zwierz passt de bal zonder na te denken. Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Orlov verovert de bal door een tackle van achteren. Orlov speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega geeft de bal voor. Závadník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Závadník trapt de bal weg. Hogg kopt de bal weg. Chendicelean rent richting de bal. Chendicelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - BAŞAKŞEHİR 0:1

15e minuut.
Orlov kopt de bal weg. Ruciński heeft problemen om de bal te vangen. Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean schiet op doel. Závadník probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zwierz kopt de bal weg. Chendicelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendicelean passt de bal zonder na te denken. Zwierz rent richting de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Deleanu is nu in balbezit. Deleanu passt de bal zonder na te denken. Hogg rent richting de bal. Hogg geeft de bal voor. Chendicelean springt en kopt de bal. Závadník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hogg kopt de bal weg. Zwierz rent richting de bal. Artvin maakt een afschuwelijke overtreding. Artvin krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Závadník trapt de bal weg van het doel. Vega kopt de bal weg. Daar is Zwierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierz draait met de bal, schiet en ... Závadník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Inworp. Orlov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft een hoge lob. Zwierz maakt een snoekduik en kopt de bal. Závadník bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - BAŞAKŞEHİR 0:2

34e minuut.
Inworp. Hogg met een snelle inworp. Zwierz rent richting de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Závadník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - BAŞAKŞEHİR 0:3

34e minuut.
Ruciński rent richting de bal. Vega onderschept slim de pass. Vega passt de bal in één keer door. Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean haalt uit met een fantastische trap. Závadník bokst de bal weg.

36e minuut.
Inworp. Vega met de inworp. Chendicelean met een sublieme pass. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cooper kopt de bal weg. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria geeft de bal voor. Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendicelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendicelean passt de bal zonder na te denken. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKÇADAĞ _ 70%, BAŞAKŞEHİR 30%.
AKÇADAĞ _ - BAŞAKŞEHİR 0:3

50e minuut.
Soria passt de bal met de wreef. Hogg is nu in balbezit. Hogg passt de bal zonder na te denken. Zwierz rent richting de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft een hoge lob. Ruciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Závadník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chendicelean rent richting de bal. Chendicelean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - BAŞAKŞEHİR 0:4

58e minuut.
Niejadlik rent richting de bal. Niejadlik geeft de bal voor. Sánchez Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Chendicelean rent richting de bal. Chendicelean schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Deleanu heeft problemen om de bal te vangen. Hogg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogg passt de bal in één keer door. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dimitrio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orlov de bal. Orlov geeft de bal voor. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Niejadlik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zwierz kopt de bal weg. Ulusoy probeert de bal met de borst te controleren. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Závadník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Chendicelean verovert de bal door een tackle van achteren. Chendicelean geeft een lange en hoge pass. Hogg bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zwierz de bal. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Orlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlov geeft een lange en hoge pass. Hogg kopt de bal weg. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz schiet op doel. Závadník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Hogg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogg speelt de bal door. Zwierz heeft problemen om de bal te vangen. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Niejadlik onderschept slim de pass. Niejadlik geeft een lange en hoge pass. Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean schiet op doel. Závadník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - BAŞAKŞEHİR 0:5

77e minuut.
Dimitrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Niejadlik onderschept slim de pass. Niejadlik met een sublieme pass. Klungelig pakt Vega de bal. Vega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Závadník met een harde bal richting middenveld. Vega kopt de bal weg. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - BAŞAKŞEHİR 0:6

78e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Hogg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hogg speelt de bal door. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ulusoy geeft een lange en hoge pass. Hogg rent richting de bal. Hogg speelt de bal door. Daar is Zwierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hogg is nu in balbezit. Hogg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Závadník trapt de bal weg van het doel. Vega kopt de bal weg. Chendicelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendicelean haalt uit met een fantastische trap. Závadník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Hogg probeert naar een medespeler te passen. Deleanu rent richting de bal. Deleanu met een sublieme pass. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Závadník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKÇADAĞ _ 78%, BAŞAKŞEHİR 22%.
AKÇADAĞ _ - BAŞAKŞEHİR 0:6